Sinterklaas kapoentje leg wat in mijn schoentje,  
leg wat in mijn laarsje! Dank u Sinterklaasje!

We hebben vanaf 30 oktober Sinterklaasliedjes zitten zingen, boekjes over Sinterklaas gelezen en naar de intocht gekeken van Sinterklaas. Matteo reageert eigenlijk altijd op het paard van Sinterklaas want hij is een echte dierenliefhebber.

Schoentje zettenpicmonkey-collage

Slik, wat word hij groot! Hij zit nu hard in een wasco tekenen fase dus kleurde hij een kleurplaat in.

picmonkey-image2
Vorig jaar keek hij met grote ogen naar zijn speelgoed maar uiteindelijk wilde hij liever met de dozen spelen waar het speelgoed in zat. Dit jaar kon het niet snel genoeg gaan. De mandarijntjes en de autootjes waren zijn favoriet. Mama had dit jaar een beetje geholpen met zelf speculaas en chocolade met rozijntjes te maken. De speculaas is hier geliefd in huis zowel door de kleine als grote man.

Tweedehandsfan

Hij kreeg een tweedehandse Vtech Vroem Vroem Bouwplaats als ik google mag geloven. Een vriendin verkocht de hare en stuurde me een berichtje of ik toevallig interesse had. Dit heeft zo’n half jaar in de kast gestaan denk ik… Ik koop heel het jaar tweedehandse spulletjes of sterk afgeprijsde voorwerpen op en steek ze in de cadeautjeskast en vanuit die kast kies ik wat en aan wie. Heel handige tactiek want we hebben geen cadeautjesstress daardoor en zijn altijd voorbereid.

naamloos5-png

Tot volgend jaar Sinterklaas. Zijn hier ook mama’s die tweedehands kopen/geven?

Xxxx Cindy

 

Zie ook Ellies’s sinterklaas hier.

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!