Ik had al heel wat lezers, maar kreeg er een heleboel nieuwe bovenop. Ik ben jullie super dankbaar voor het afgelopen jaar. Het jaar is voorbij gevlogen!

(Klik op een foto voor het bijhorende artikel te lezen)

Ik startte het jaar met een nieuwe vibe. Ellie werd een aantal maanden voor de nieuwe blog geboren en ik wilde iets anders doen, iets anders schrijven. Het ging vooral over Ellie en blijkbaar viel dit in de smaak. Ik werd die moeder die ik niet ging zijn. Die moeder die constant foto’s deelt en niet kan zwijgen over haar fantastische kind. Dat artikel werd ook massaal gelezen.

IMG_6980

Ik nam een sprong in het diepe en vertelde het wereld wijde web hoe ik al sukkelend ondervonden had hoe je moedermelk het beste bewaart. Ook nog steeds een artikel dat goed gelezen wordt. Blijkbaar niet zo evident om dé manier te vinden.

IMG_7821

Een heel belangrijk moment dit jaar, het moment dat ik terug ging werken. Gedaan met leven in die roze bubbel. Het leven ging verder en dat ging niet zonder slag of stoot. Er zijn veel tranen gevloeid. Eén van de grootste leermomenten over loslaten. (Later meer daarover.)

Niet veel later werd Ellie 6 maanden en ging het hier precies alleen nog maar over Rapley. Ik heb zo genoten van die tijd. Lekker laten doen. Ook niet onbelangrijk dat het zonnetje meer begon te schijnen. Buiten eten heeft zeker geholpen om het wat los te laten. Geen gepoets achteraf.

IMG_8502

Voor het eerst durfde ik ook schrijven over die moeilijke gevoelens bij het loslaten. Het ging niet zo goed met mij. Ik had duidelijk nood aan vakantie en even rust. Fysiek was ik helemaal nog niet in orde en Ellie achterlaten ging nog niet vanzelf. Het is oké om dit toe te geven.

IMG_8352

De vakantie begon en stilletjes aan kon ik weer ademen. Toen kwam er die mijlpaal dat ze negen maanden in de buik had gewoond en negen maandan uit de buik. Kon ik ook hele verhalen over schrijven :-).

img_6963

De vakantie ging rustig voorbij. We deden leuke dingen als gezin en vooral genieten van het zonnetje. Niets maakt mij zo blij als de zon. Heerlijk! We gingen ook voor het eerst kamperen mét een baby. Dat vond ik een spannend avontuur en een mooie afsluiter van de zomervakantie.

_IGP1359

September kwam eraan en ik moest terug gaan werken. Dit keer met heel andere gevoelens. Ik was er duidelijk meer klaar voor. En voor ik het wist werd mijn kleine meid 1 jaar!!! Ongelofelijk wat dat met je doet. Ik ben zo verliefd op mijn kleine meid. Het lijkt gisteren dat ze werd geboren. Net voor haar eerste verjaardag zette ze haar eerste stapjes. We zijn super trots op haar!

_MG_2667

Als je baby 1 jaar wordt begin je al eens te denken aan een tweede baby en ook daar had ik wat over te zeggen. Want ik ben nog niet klaar voor een tweede baby.

IMGP8984a

En voor ik het wist is het eind december en loopt er hier een peuter rond. Een peuter die al héél goed weet wat ze wil. Geen idee wat 2017 voor me klaar heeft staan, maar 2016 was alvast een geweldig jaar. Meer van dat!

Ik wens jullie allemaal een geweldig nieuw jaar en dat al je wensen mogen uitkomen.

X Jesss

 

 

 

Facebook Comments

5 thoughts on “Exploring Life in 2016”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!