Sinds een tijdje is het op de blog redelijk rustig. Of er komt toch niet zoveel online als ik soms zou willen. Niet dat ik mezelf moet verantwoorden, maar ik wilde even uitleggen hoe dit komt. instagram
Mijn liefde voor Instagram is serieus gegroeid, dus ik ben volop mijn netwerk op Instagram aan het uitbouwen. Ik kan mij uren bezig houden met foto’s trekken, foto’s liken, hashtags opzoeken en andere accounts bekijken. Ik vergelijk het een beetje met Pinterest. Als je iets bepaald zoekt, kan je zoveel ideeën vinden door een hashtag op te zoeken. Het is best verslavend.

Wie graag wat meer (en vaker) wil zien van ons, kan altijd een kijkje gaan nemen. En de blog blijft gewoon doorgaan hoor. Maar wie weet zie ik een aantal van jullie wel terug op Instagram. 😉

Vrijdag staat er trouwens iets superleuk op het programma. We gaan samen met een aantal bloggers naar de babyboom beurs in Brussel. We gaan daar kennis maken met alle nieuwe producten, die ik dan later met jullie deel.

Nog mama’s die dit weekend naar de babyboom beurs gaan?

Tot de volgende!

X Jess

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!