Het staat al een tijdje op ons to-do lijstje, maar vandaag fietsten we naar de bloemenplukweide van Milagrow in Aartselaar. Een prachtig stukje groen vol gezaaid met bloemen.

WhatsApp Image 2017-04-08 at 14.50.49

Hoe werkt het?

_IGP6995

Het concept is heel simpel. Er hangt een prijslijst op de weide, zo weet je wat de bloemen kosten. Je neemt een emmertje en een schaartje en je wandelt de weide op. Je kiest zelf hoeveel en welke bloemen je plukt. Nadien reken je zelf even uit hoeveel je boektje kost en steek je het gepaste geld in de brievenbus. Gemakkelijker kan niet.

Boeketje samenstellen.

We hadden gekozen om een boeketje te maken met enkel tulpen.

_IGP7006

_IGP7007

_IGP7000

In de zomer wil ik zeker eens terug, want ik kan me nu al inbeelden hoe prachtig de weide er dan zal uitzien. <3 En nadien reden we met een fleurige bakfiets terug naar huis._IGP7009

 

Hadden jullie al eens gehoord van het concept? Of misschien al eens zelf gaan plukken?

X Jess

Facebook Comments

13 thoughts on “Bloemenplukweide | Zelf je boeket plukken.”

  1. Mijn schoonzus belde me een keertje helemaal euforisch omdat ze langs zo’n weide gefietst was. Lijkt mij ook supertof, jammer genoeg hebben we zo’n fijne plek niet bij ons in de buurt. Geniet van je (ook toekomstige) zelfgeplukte bloemen!

    Resaarcle onlangs geplaatst…3x prijsMy Profile

  2. Ik heb wel eens van dit concept gehoord, super leuk! Twee jaar geleden had ik zelf een ‘pluktuin’ gemaakt in onze tuin. 6 m2 waar allemaal zomerbloemen door elkaar groeiden op te plukken. Ik heb de hele zomer verse bloemen op tafel gehad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!