Met de zomer in het vooruitzicht en vooral het kampeerseizoen, viel Soak me meteen op. Een ecologisch product om je kleding zacht te wassen / op te frissen. Ik kreeg een aantal staaltjes opgestuurd om eens zelf te testen. Ze bleven nogal lang liggen omdat ik graag een badpak wilde testen. Dat is namelijk een kledingstuk dat je soms meerdere dagen na elkaar nodig hebt in de zomer, maar soms geen tijd hebt (of vergeet) om echt te wassen.

Soak

Soak is een ecologisch product dat je delicate kledingstukken proper maakt door het enkel te laten inweken. Je kan ze krijgen in vijf geuren en er is ook één geurloze variant.

Je voegt een koffielepel Soak bij 3-4 liter water en legt het kledingstuk 15 minuten in het water. Nadien zachtjes uitwringen en ophangen. Klaar! Super gemakkelijk en snel. Soak is vooral ideaal voor delicate stoffen zoals wol, babykleedjes, lingerie en zelfs make-up borstels.

Wat me vooral aanspreek is het ecologische aan dit product. Het bevat bio-afbreekbare, plantaardige en duurzame ingrediënten die zacht zijn voor je kleding en moeder natuur.

Ervaring

Ik vond het meteen handig om in de zomer te gebruiken. Als je gaat kamperen en je wil even een kledingstuk opfrissen of even je badpak tussentijd wassen. Natuurlijk kan je Soak altijd gebruiken, het hele jaar door.

Ik heb het nog niet echt geprobeerd met grote vlekken, maar om iets op te frissen werkt het echt goed. Het ruikt ook heerlijk en kost je geen moeite. Het product mengen met water, je kledingstuk erin leggen en even laten weken. Nadien even uitwringen en ophangen. Je hoeft het zelfs niet uit te spoelen.

Ik ben fan en neem zeker een flesje mee als we gaan kamperen, toch altijd gemakkelijk!

X Jess

 

Facebook Comments

One thought on “Soak | Voor delicate (hand)wasjes, zonder spoelen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!