Net zoals vorig jaar doe ik mee met de bloggershop. Dit doen we om je kennis te laten maken met andere (mama)blogs uit België en Nederland. Lees zeker verder, want bij elke blogger valt er wat te winnen.

Wat is een bloghop?

Een bloghop brengt je van blogger naar blogger. Als alles goed is gegaan, van je hier gekomen via Marjo.  (Of je bent gestart op mijn blog.) Onderaan stuur ik je door naar de volgende blogger en zij zal je op haar beurt doorsturen naar de volgende en zo verder. Als je terug terecht komt waar je gestart bent, ben je rond. Veel plezier.

Winnen

Voor de nieuwe lezers, welkom! Ik ben Jessica, mama van Ellie (bijna 2 jaar) en momenteel zwanger van onze tweede dochter die we mogen verwachten in december.

Ik hou met bezig met natuurlijk opvoeden. Dat wil zeggen dat we lang borstvoeding geven, voornamelijk dragen, samen slapen, wasbare luiers gebruiken, ecologische producten gebruiken, …

Ik wil graag die natuurlijk producten met jullie delen. Daarom kan je op Exploring Life een verwenpakket winnen voor mama en baby/kind.

Biggreensmile is zo lief geweest om deze bloggershop te sponseren. Dat ik fan ben van hun shop las je hier al eens.  In hun webshop vindt je een ruim assortiment aan ecologische en natuurlijke producten. Natuurlijk verkopen zij twee van mijn favoriete merken: Weleda en Burt’s bees. Dus mag ik een giftset weggeven voor jou en je spruit. Op die manier leer je deze aangename merken kennen.


Laat onderaan een reactie achter om kans te maken op deze twee setjes. 16 september kies ik een winnaar.
Wil je graag een extra kans, laat dan een reactie achter onder het artikel op mijn Facebook pagina.

Hop verder

Zo, nu ben je klaar over verder te hoppen naar Marguerita. Een lieve mamablogger met twee dochters. Binnenkort staan mij ook twee dochter te wachten :-). Hop snel verder en maak kans op een DVD van The baby boss! Veel succes.

Mvg, Jess
* DE WINNAAR IS JUDITH VAN www.watbeweegjij.nl *

Facebook Comments

58 thoughts on “Bloggershop 2017 | Leer 65 blogs kennen en win!”

 1. Wat leuk! Ik doe heel graag mee aan deze winactie. In oktober verwachten wij een dochtertje en hoe fijn is het dan om zo’n lekker pakketje voor mama en kind tijdens de eerste periode te kunnen gebruiken? Ik ben vooral nieuwsgierig naar Burts and Bees. Ik heb het wel eens in de winkel zien staan en erover gelezen, maar nog nooit zelf geprobeerd.

 2. Mijn eerste bloghop en wat leuk om zo kennis te maken met jouw blog! We delen wel wat interesses zie ik 😊👍🏻👩‍👦‍👦 🌱Ik doe heeeeeel graag mee voor zo’n heerlijk setje; mijn kleuter heeft net als zijn mama een gevoelig huidje. Duimen maar!!

 3. Wat leuk, jouw blog kende ik nog niet. Voor Burt’s Bees doe ik maar wat graag mee. De babybuik wordt nou nog regelmatig verzorgd met de mamabij en na de geboorte van ons kleintje ga ik graag verder met hun producten. De cremes en lippenbalsem van hun vind ik ook heerlijk.

  Wij krijgen trouwens ook een decemberbaby! En je schrijft gelukkig over een aantal onderwerpen waar ik meer van wil weten, zoals wasbare luiers. 🙂

 4. Ik kom hier via de bloghop. Ik kende je blog nog niet, maar ga hier de komende tijd even bijlezen, leuk!
  Weleda ken ik, maar Burt’s Bees nog niet, lijkt me tof om uit te proberen!

 5. Weleda ken ik al, altijd fijne producten, Burts bees nog niet, een mooie kans om op deze leuke manier kennis met de producten te maken. Ik loot graag mee.

 6. Goh wat ontzettend leuk en lief is dit pakket! Dat zou een geweldig mooi kraamcadeau zijn voor mijn stiefdochter die in verwachting is van haar eerste kindje. Onze aanstaande kleinzoon wordt eind oktober verwacht. Ik doe daarom ook graag mee aan deze bloghop-actie 🙂

 7. Heb je blog ontdekt via bloghop en ga hem toevoegen aan mijn Bloglovin! Leuk dat je over ecologische producten schrijft die je als moeder kan gebruiken. Ben daar zelf erg in geïnteresseerd en doe graag mee met de winactie.

 8. Hopelijk heb je een fijne bloggersdag gehad gisteren. Ik hop graag mee, echt een feestje om langs alle bloggers te gaan. Burt’s bees ken ik nog niet, wel eens van gehoord en ben er toch wel nieuwsgierig naar. Zou er mijn meisje graag mee verwennen, Weleda heeft ook goede producten, daarom loot ik graag mee.

 9. Ik start hier de hop. Ik ben fan van jou en je visie, die heel nauw aansluit bij de onze.
  Graag proberen we de productjes eens uit voor onze peuter en kleuter!

 10. Wat leuk om bij jou langs te hoppen, gave blog!
  En wat leuk dat je (straks, of eigenlijk nu al 🙂 ) ook 2 meiden hebt 😀
  Nog een hele fijne zwangeschap gewenst!
  Oh en PS natuurlijk maak ik ook graag kans op die heerlijke verwen setjes!

 11. Wat een leuk en interessant blog heb je! Ik was hier nog niet eerder geweest, maar kom hier vaker terug. Heb ook je Facebook een like gegeven 🙂 Ik maak graag kans op deze 2 pakketjes, heerlijk smeren!

 12. Weer zo’n super winactie met deze bloghop.
  Graag doe ik mee om zo’n heerlijk setje te winnen. Ik laat mij graag verrassen.
  Ik volg je op Bloglovin en hopperdehop nu door naar Marguerita.

 13. Lijkt me super zo’n mama/babypakketje om mee kennis te maken. ik moet nog iets langer dan december wachten hihi; maar zou dan heel graag uitproberen of ik en ons toekomstig wondertje ook fan zullen worden van deze producten.

 14. Ik doe ook heel graag mee met deze winactie, heerlijk voor mn kleine meidjes😊 Je blog lees ik altijd met veel plezier, je dochter is bijna even oud als onze oudste, dus veel herkenning 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!