Afgelopen zaterdag vonden de allereerste Mom Blog Awards plaats in Antwerpen, georganiseerd door Nele van Mamaexpert. Samen met Joke hadden we ons ingeschreven voor een leuke avond. Andere bloggers leren kennen, netwerken en lekker eten. Nog eens een avondje weg onder de dames. We waren beide genomineerd voor een award, maar daar waren we niet echt mee bezig. Er waren in mijn ogen zoveel grote bloggers aanwezig dat de kans klein was dat wij iets zouden winnen.

Netwerkevenement

Eerst hadden we tijd om rustig te netwerken. Zowel het ontmoeten van andere bloggers, als het ontdekken/leren kennen van nieuwe (of gekende) merken was leuk. Merken waarmee ik een praatje maakte waren onder andere Lily Balou, Klean Kanteen, Hout & Spel, Aeromoov, Soak, ….

We lieten ons volledig onderdompelen in de velen verhalen van deze merken. Het is altijd leuk om de achtergrond van de producten te horen, zeker omdat dat nu net is waar wij naar op zoek gaan.

En de winnaar is ….

Na het netwerkevenement konden we naar binnen voor de uitreiking. Nadat Joke als derde won, was ik al volledig in de wolken. Zij won een verdiende prijs in de categorie Parenting. Voor ik het wist hoorde ik Sofie mijn blog afroepen.

Helemaal van mijn melk ging ik naar voor. Erika van Tielen vroeg of ik iets wilde zeggen. Ik heb geen idee wat ik gezegd heb, het zal niets belangrijk zijn geweest aangezien ik het niet verwacht had. Ik had zelfs niet gehoord in welke categorie ik had gewonnen. (Het was de categorie artistiek & creatief trouwens 😉).

Ik was zo blij dat Kimberley en Sofie mee op het podium stonden. Van hen kreeg ik een superprijs. Van Kimberley kreeg ik leuke spullen uit haar webshop Hout & Spel. En van Sofie een leuk pakketje uit haar webshop Mama ABC. Daarnaast kregen alle winnaars nog enkele geweldige cadeau’s. (Terug te vinden op de facebookpagina van de momblogawards)

Het was een avond om nooit te vergeten en ik ben super dankbaar dat ik mocht winnen.

En uiteraard ook een dank je wel aan jullie! Zonder lezers, zou er ook geen blog zijn. <3

Een dikke proficiat aan alle andere winnaars!

X Jess

Facebook Comments

4 thoughts on “Mom Blog Awards 2017 | En de winnaar is ….”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!