Als je zwanger bent, heeft iedereen commentaar op je groeiende buik. Hij is te groot, hij is toch klein, er zitten er precies twee in, je draagt naar voor/achter/rond/…. Ons lichaam maakt een baby en iedere vrouw doet dit op haar eigen manier. Niemand heeft het recht om commentaar te geven over de omvang van je buik. Het is wat erin zit dat telt! ❤ Deze dames zijn allemaal exact 36 weken zwanger.

36 weken en allemaal uniek

In ons facebookgroepje van mama’s die uitgerekend zijn voor december vroeg ik de mama’s om een foto te delen van hun zwangere buik rond 36 weken. Zie hier het resultaat. Allemaal 36 weken zwanger, prachtig en uniek.

36 weken
36 weken

Zoek mijn buik 😉

Kreeg jij wel eens commentaar op je buik? Hoe zag jij eruit op 36 weken?

X Jess

Supertoevallig postte Lisette vorig week een gelijkaardig artikel. Haar artikel lees je hier.

20 gedachten over “36 weken | Ode aan de bolle buiken! ”

 1. Prachtige buiken! Ik heb gisteren nog commentaar gekregen van een verkoopster: “Zo, jij bent ook aan het aftellen zeker. Blij dat je bijna mag bevallen?” terwijl ik nog maar 33 weken zwanger ben. Mijn buik valt inderdaad op omdat ik erg naar voren draag, maar als je zwanger bent nemen mensen echt geen blad meer voor de mond.

  1. Mensen denken snel dat ze een mening mogen vormen over je lichaam als je zwanger bent. ❤️❤️❤️ Vuistje van de ene zwangere vrouw voor de andere zwangere vrouw!

 2. Een vriendin zei me ooit: oooohhh weet je nog … (tegen haar man), toen wij vorig jaar zo zwanger waren (terwijl ze naar mij keek) en die man: ‘zo dik was jij anders toch nooit hoor!’. Echt zo grof. Ben dat nooit vergeten. Alle vrouwen stralen met een buikje ❤

 3. Prachtig hoor al die buiken! Ik kreeg vooral tijdens mijn tweede zwangerschap vaak te horen dat mijn buik buiten proportie was gegroeid, hahaha. We mogen allemaal super trots zijn op wat onze buik allemaal kan ?

 4. Heb niet echt rare opmerkingen gehad over mijn buik. Wel een keertje of het er geen twee waren, wat ik wel moeilijk vond omdat dat eerst wel het geval was. (vanishing twin).

  Geniet nog even van je zwangerschap! Voor je het weet is het voorbij. Mijn kleintje is nu al bijna 10 maanden en stiekem mis ik het toch wel een beetje. ?
  Daniëlla onlangs geplaatst…Afvalpoging #2 – TussenstandMy Profile

 5. Men zou toch beter moeten weten…
  Commentaar geven op zwangere vrouwen doe je gewoon niet. Je weet nooit hoe een vrouw dit opneemt, of je haar mss kwetst en al zeker niet als je haar niet persoonlijk kent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.