Moederdag is net gedaan en we gaan op zoek naar een vaderdag cadeau. Want begin juni is het vaderdag en kan het geen kwaad om nu al even na te denken over het ideale cadeau. Ik weet niet of ik alleen ben, maar het is elk jaar zoeken naar een origineel vaderdag cadeau. Dus dit jaar wil ik op zoek naar cadeaus waar ik (of ons gezin) zelf ook wat aan hebben. Dus bij deze 5 vaderdag cadeaus waar je gezin ook wat aan heeft.

4 vaderdag cadeaus waar je gezin ook wat aan heeft
@Nathaliedolmansfotografie

1. Favoriete drankje of snack

Laten we beginnen met het gemakkelijkste. Welke papa is niet blij met een fles wijn of gin. Tegenwoordig kan je leuke gepersonaliseerde flessen vinden, dat maakt het net iets origineler dan een gewone fles uit de winkel. En combineer die fles met een fijne avond samen en dan denk ik meteen aan sushi. Een babysit vinden is hier niet altijd gemakkelijk, dus we zijn een krak in het gezellig maken in huis als de kinderen in bed liggen. Dus in dit geval een win-win voor beiden.

2. Een uitje of uitstap

Vroeger gaf ik als cadeau standaard een cinema date, maar tegenwoordig proberen we het iets cultureler te maken. Zo proberen we vaker een toneelstuk, concert of lezing mee te pikken. Vaderdag is het ideale moment om zo’n uitstap cadeau te doen.

En ik weet dat ik Tars ook een plezier doe met een uitstap met ons gezin. Dus staat er ook een uitstap mét kinderen op het programma. Als ik hem écht een plezier wil doen, dan plan ik een wandeling op een plek waar we nog nooit zijn geweest.

3. Weekendje weg

Bijna hetzelfde als een uitstap, maar toch net iets meer. Hij weet het nog niet, maar wij gaan volgende maand een weekend naar Hasselt. Niet ver van huis, maar toch even weg. Ik had kunnen kiezen om enkel met ons twee te gaan, maar ik heb ervoor gekozen om met het hele gezin te gaan. Het is hier enorm druk geweest en ik denk dat we er allemaal deugd van gaan hebben om eens een weekendje op stap te gaan.

Wie nog tips heeft voor in en rond Hasselt mag dit altijd delen!

4. Een gezelschapspel

De meisjes worden groter en spelen heel graag spelletjes. Tijdens onze vakantie in de paasvakantie vonden we in de kast heel wat klassieke spelletjes (doolhof, wie is het, …). Wij hebben nog heel veel ‘peuter’ spelletjes die vooral focussen op tellen en stappen zetten. En dan is zo’n klassiek spel wel heel leuk om samen te spelen. Dus ik ga ervoor zorgen dat we binnenkort een nieuw spelletje hebben. (Dan mag hij tijdens zijn vaderdag een spel spelen met zijn dochters, quality time!)

5. Een gepersonaliseerde Tshirt of trui

Zet je kinderen aan het tekenen en vereeuwig deze prachtige tekening op een Tshirt of trui. Dit kan je laten maken bij Studio Mama. Een cadeau waar iedereen aan heeft meegewerkt en jaren meegaat. En zo draagt papa het gezin altijd dicht bij zijn hart.

Wat is jullie cadeau voor vaderdag?

X Jess

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.