Jullie konden al lezen dat wij erg tevreden zijn van het merk Attitude Living. Maar wisten jullie dat dit ecologische merk meer producten op de markt heeft dan enkel badproducten?

attitude living

Voor dit blogbericht over badproducten ging ik op de officiële website van Attitude Living kijken voor extra informatie over hun filosofie en zag dat ze zoveel meer hadden. Wasproducten, poetsproducten, mamaproducten, producten voor je huisdieren en meer.

Attitude Living

Babyproducten

attitude living

Naast de badproducten hebben ze ook pampers, vochtige doekjes, tandpasta en zonnecrème. Allemaal vrij van schadelijke stoffen en dus volledig veilig om te gebruiken voor je kapoen.

Zelf zijn wij enorme fan van het badschuim. Toen ze nog heel klein was, kreeg ze snel een droge huid en konden we deze niet gebruiken. Momenteel zitten we al aan onze tweede fles. Ellie is nu groot genoeg om plezier te hebben aan de bubbels en ze komt lekker zacht en welriekend uit bad.

Onderhoudsproducten

attitude living

Attitude Living heeft ook een ruim assortiment aan onderhoudsproducten. Ook deze uiteraard zonder schadelijke stoffen. Ik vind poetsproducten altijd iets moeilijk. Je wil graag dat je product alles goed proper maakt, maar toch niet schadelijk is voor je kapoen. En daar komt Attitude goed van pas.

Qua wasproduct wisselen wij af tussen Attitude, ecover en de wasschillen. Ik hou ervan om telkens een ander geurtje te hebben.

Mamaproducten

attitude living

De Blooming belly lijn is speciaal voor zwangere vrouwen. Alles wat je nodig hebt om jezelf helemaal te verwennen. Producten om in bad of douche te gaan en ook om je daarna te verzorgen.

Dit is een nieuwe lijn en staat al op men lijstje om aan te kopen als ik nog eens zwanger zou zijn. Wij verdienen extra verwennerij als we zwanger zijn (en ook als we niet zwanger zijn hoor).

Producten voor huisdieren

attitude living

Je wil natuurlijk ook het beste voor je huisdieren, dus ook bij Attitude kan je producten kopen die niet schadelijk zijn voor hen. Wij hebben enkel katten, dus geen ervaring met deze producten. Maar aangezien dat wij zo tevreden zijn van alle andere producten kan het haast niet anders dan goed zijn.

WIN

Om jullie kennis te laten maken met Attitude Living geef ik één pak vochtige doekjes weg. In dit pak vind je drie pakjes met 72 doekjes. Een mooie start om helemaal verliefd te worden op Attitude Living.

Wat moet je daarvoor doen?
1) Laat hier een comment achter.
en /of
2) Laat een comment achter op dit bericht op Facebook en tag een vriend.
(Twee keer invullen, is een dubbele kans)

attitude living

Kenden jullie Attitude Living al? Wat is jouw favoriete product?

X Jess

Je vindt deze producten terug in de webshop van Sebio.

WINNAAR IS MARIAN! PROFICIAT!

9 thoughts on “Attitude Living, meer dan badproducten! (+WIN)”

  1. Ik wil graag winnen :D! Mijn favoriet product van hen is 3 in 1 shampoo, body wash & conditioner en dan liefst ook de pear nectar geurtje.. Mmmmm 😀

    Wist helemaal niet dat ze ook producten hadden voor huisdieren.

  2. Ik ken de producten enkel uit blogs, nog nooit getest. Onze kindjes reageren niet goed op parfums, we gebruiken wasbare luiers en doekjes en ik heb het merk nog nooit ergens gezien; vandaar dat wij leken zijn. Maar misschien kunnen we toch winnen? Alvast bedankt om je er ervaringen te delen!

  3. Ik ben ook wel erg benieuwd naar deze vochtige doekjes. Heb hier ook twee kindjes die snel reageren op allerlei geurtjes in doekjes. Jen dit merk nog niet….wie weet is het “liefde voor het leven”

  4. Ik ben vorige week gaan kijken naar dit merk. Goeie vochtige doekjes vinden is niet zo simple. Het ene merk vind ik te droog, het andere te nat, de een ruikt te fel en de andere ruikt gewoon onaangenaam. Deze heb ik nog niet geprobeerd.
    Ontwart de shampoo/conditioner een beetje deftig? De dochter met lang haar heeft nogal snel nestels. De andere dochter heeft enorm droog haar, is deze shampoo wat vriendelijk voor het haar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.