Nu Ellie naar school gaat, kan ik me uitleven met het maken van leuke lunches. Ze blijft nog niet meteen eten op school want ze gaat nog halve dagen gaan. Maar ik zorg dat er een brooddoos klaar staat, zodat ze in de bakfiets al iets kan eten. Ik vermoed dat ze eenmaal thuis, te moe zal zijn. De bentobox is ideaal om een gevarieerde en gezonde lunch mee te geven.

bentobox

Wat is een bentobox?

Ik denk dat het zowat dé hype van 2017 was. Een hype die is overgewaaid vanuit Japan. Het is dus een brooddoos met vakjes, (creatief) gevuld met gezonde hapjes. Een monkeyplatter on the go. Vooral interessant voor moeilijke eters, maar toch iedereen krijgt graag zo’n vrolijk gevulde brooddoos.

Het idee erachter is, dat je eten leuk maakt. Een zoektocht door hun brooddoos en vooral de vraag ‘wat heeft mama (of papa) in mijn brooddoos gestoken’. Het draait vooral om gezond eten, maar dan in een leuk jasje gestoken.

Wat heb je nodig?

Er zijn al heel wat websites die leuke prikkers, vormen en accessoires verkopen. Weet dat je al deze attributen niet nodig hebt om een leuke lunch te maken. Momenteel gebruik ik gewoon de koekjesvormen die ik al had liggen. Moest je toch all the way willen gaan, vind je hier wat je nodig hebt.: BentofabriekDe leukste lunch – Bol.com – Blokker – ….

Inspiratie heb je ook nodig en die zoek ik op Pinterest of Instagram onder de hashtags #yumboxlunch #yumbox #bentomama #bentobeginner #lunchboxideas , ….

Natuurlijk heb je dan een bentobox nodig en ik vond die van Ellie hier. Hou zeker haar Instagram en Facebook in de gaten, want af en toe deelt ze een actie. Nu loopt er ook een actie tot 16 april:

**** Met de code ‘instappers’ krijg je bij Ama Design gratis een gepersonaliseerde sticker t.w.v 8 euro bij de aankoop van een Yumbox panino en/of een Yumbox snackdoosje. Geldig t.e.m 16 april. ****

Hou zeker mijn Instagram in de gaten, want ik spam binnenkort nog meer voorbeelden.

bentobox
bentobox

X Jess

5 gedachten over “Gezonde lunch | Bentobox (+win)”

  1. Super leuk en in de favoriete kleur van mijn dochter. Ik maak al broodjes in verschillende vormen (hartje, bloem) maar met zo’n mooie box kan ik echt gaan experimenteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.