Vandaag werden wij uitgenodigd om naar de nieuwe show Bumba en het Magische Wonderboek te gaan kijken. Ik moet eerlijk toegeven dat ik heel hard twijfelde. Ik ben namelijk niet zo’n dikke vrienden met de clowns. Ellie heeft thuis niets van Bumba en keek nog maar heel zelden naar een aflevering. Maar de keren dat ze keek, glunderde ze zo. Dus ik zette mijn trots opzij en vertrok vandaag richting Scherpenheuvel voor de nieuwe show. Als je me dit twee jaar geleden verteld had, had ik je gek verklaard. Nooit zou je mij in zo’n zaal krijgen, laat staan meezingen of meedansen.

Bumba en het magische wonderboek

Bumba en het magische wonderboek

We waren maar net op tijd, ergens goed want zo moest ze niet te lang wachten. Voor Ellie was het de eerste keer om naar een theatershow te gaan kijken. Ik was benieuwd hoe ze zou reageren.

Het licht ging uit en het doek ging open. Ellie zat heel snel op mijn schoot met haar handjes voor haar ogen. Ze moest even alle indrukken verwerken. De show is wel qua lengte, licht en geluid aangepast aan jonge kindjes – ideaal.

De show vertelde een fijn verhaal en was goed te volgen voor mijn twee-jarige peuter. Het was ook interactief waardoor ze niet de hele tijd moest stil zitten. Ze kon tussendoor meeblazen, meezingen, meedansen…

Wees maar zeker dat ze vijf minuten na het begin mee zat te roepen en te dansen met de andere kindjes in de zaal. Man, wat is het heerlijk om je kind zo te zien genieten. Het ligt waarschijnlijk ook wat aan de zwangerschapshormonen, maar de tranen stonden in mijn ogen. Al dat enthousiasme zien in je kind is onbeschrijfelijk.

Meet-and-greet

Natuurlijk kon een ontmoeting met Bumba niet ontbreken en dat liet Ellie zich géén twee keer zeggen. Vol enthousiasme liep ze naar Bumba voor een enorme dikke knuffel. Nadat ze samen op de foto gingen, reden we terug naar huis. Een uur heeft ze gezeurd om Bumba nog een knuffel te geven. Een volledig uur! Ik denk dat we daar de komende dagen nog veel over gaan horen!

Bumba en het magische wonderboek

Haal ik nu ineens alles in huis met Bumba erop? Nee natuurlijk niet. Maar zo’n theaterstuk wil ik nog een keer doen. Zo’n fijne ervaring waar we allemaal van genoten hebben.

X Jess

3 gedachten over “Had je me dit twee jaar geleden verteld ….”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.