IMG_6118

Ik denk dat ik genoeg zelfvertrouwen heb om eens een buikfoto online te zetten. Elke week google ik naar foto’s van vrouwen die even ver zijn als ik. Ik was niet mager voordat ik zwanger werd en ik heb schrik dat ik er gewoon dik uitzie.
Ik kijk er naar uit om met een duidelijke zwangere buik te pronken.

Hoe ver ben ik? 15 weken en 3 dagen op deze foto. Deze foto is s’avonds genomen en dan is mijn buik altijd wat strakker en dikker dan s’morgens.

Geslacht? Geen idee! Ik ga zeker een blogpost doen over ’the old wives tales’. De leuke testjes die zouden voorspellen welk geslacht de baby heeft. Er loopt in de familie ook een weddenschap :-).

Slaap? Ik slaap heel licht en moet nog altijd vaak gaan plassen. Maar omdat ik niet werk, heb ik er niet echt last van. Ik kan overdag altijd een dutje doen.

Mis ik iets? Ik eet niet heel graag sushi, maar heb er toch af en toe zin in. Ik wilde ook heel graag naar Disneyland voor ik zwanger werd. Maar die plannen zullen nu een jaar moeten wachten. (met veel plezier hoor)

Cravings? Niets specifiek, maar dingen met veel vocht. Fruit, waterijsjes, drinken, …

Stemming? Tot hiertoe heel goed. Ik had deze week een aantal ‘moeilijke’ dagen. Maar de verhuis komt dichterbij en de stress pak ik iets anders aan dan vroeger :-).

Symptomen? Bandenpijn, onderrug (bekken), hoofdpijn! It’s killing me.

Beste moment? Het zalige bad gevolgd door een massage van het vriendje om mijn pijn te verlichten. Het helpt!

Andere?  Ik kijk er zo naar uit om 20 april misschien het geslacht te weten. Voor mij krijgt op dat moment de baby een identiteit. We kunnen dan gericht zoeken naar een naam, waar we nog altijd niet in overeen komen trouwens.

X Jess

Volgende bump update: week 19

12 gedachten over “15 week bump update”

  1. Mooi! Ik heb heel lang gedacht dat mijn buik eruit zag als een vetrol, maar sinds een paar weken spreken mensen mij erover aan. Was daar zo verbaasd over ‘amai kunnen die dat al zien?’. Ben nu 28 weken en een grote bolle buik! Mensen worden erg attent, gisteren nog in de winkel bracht een man mijn boodschappen naar de auto, ‘dat uw water niet breekt in de winkel he mevrouw!’ . Geniet ervan! Over een paar weken krijg je flinke schopjes 🙂

  2. Wat leuk zo’n update. Hoop dat je snel van die hoofdpijn afkomt of dat het flink minder wordt, want daar kan je je echt goed beroerd van voelen. xxx Lucinda

  3. Al gedacht aan zo’n ‘buikbelletje’? Dan ziet iedereen direct dat je zwanger bent ipv enkele kilo’s aangekomen 🙂 Ben ook bang dat ik er gewoon dik ga uitzien als ik zwanger ben. Gewoon genieten! ’t Is een mooi buikje!

  4. Fantastisch om te lezen allemaal 🙂 En ik heb dat dik zijn/zwanger dilemma ook lang gehad! Een belletje raad ik niet aan (ik snap het nut niet + als je dan leest dat de kans bestaat dat de baby niet indaalt…. En idd wat je zegt van het twijfelen ;)) Mijn bandenpijn werd een pak beter naar het einde toe (maar het plassen wordt enkel erger :)) 16 weken echo vond ik de spannendste! Eindelijk het geslacht kennen 🙂

  5. Pingback: 19 week bump update | Powered by flowers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.