Bump update : Jep, she is still in there! Momenteel ben ik 40 weken en 4 dagen. Normaal doe ik altijd een update op maandag, maar mij aankleden is een hele opdracht momenteel.

Geen uitgebreide update deze week. Veel valt er niet te vertellen, afgelopen 2 weken heb ik gewoon zitten wachten. Beetje oprommelen hier en daar, maar voornamelijk voor de tv gehangen in pyjama.

Er is nog geen teken van bevallen. Geen ontsluiting, geen weeën, … Er staat dus een inleiding gepland, maar daar heb ik een beetje schrik voor. Het is toch helemaal anders dat de natuur zijn werk te laten doen. Ze willen me inleiden omdat de baby best zwaar aan het worden is en dat willen ze niet nog veel langer uitstellen. Sinds vorige week is ze 250gr bijgekomen, dus bijna een vierde van haar gewicht is van afgelopen week. Ik probeer het beste te denken en misschien komt ze toch plotseling vanzelf.

Binnenkort kan je dus een berichtje verwachten met de aankondiging van ons popje :-).

X Jess

Vorige bump update Week 38

8 gedachten over “40 week bump update”

  1. Je ziet er nog steeds stralend uit lieve Jessica!! Wij wachten vol spannening met je mee… Erg benieuwd om jullie meisje te ontmoeten. Alle liefs en goeds! X

  2. Pingback: 38 week bump update | Powered by flowers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.