FullSizeRender

Bump update: De baby zou nu ongeveer 32 cm moeten zijn. Ze is volop bezig met groeien. Ze heeft nu wimpers en wenkbrauwen.

Hoe ver ben ik? 24 weken. Sinds ik over de  helft ben, gaat alles al wat sneller vooruit. Ik ben ook hard bezig geweest met de verhuis en dat maakt dat de tijd voorbij vliegt.

Geslacht? Een meisje! Ik kan niet wachten om mijn kleine meid te kleden, … Stiekem wilde ik graag een meisje en de volgende een jongen.

Slaap? Ik slaap héél licht, waardoor ik overdag snel moe ben en soms een dutje moet doen. Doordat ik zo licht slaap, moet ik terug vaker naar het toilet. Het feit dat de katten het leuk vinden om aan de deur te staan janken, helpt ook niet. Zij moeten ook wennen aan ons nieuwe stekje.

Mis ik iets? Mijn zomerjurkjes. Ik heb al zo vaak huilend in de winkel gestaan. Ik vind mezelf zo’n walrus. Ik ben al geen mager ding en nu lijkt alles ineens 100 keer dikker :-). Het is niet gemakkelijk om kleedjes te vinden die mooi zijn, gemakkelijk zitten en mij mooi staan. Tips zijn welkom!

Cravings? Nog steeds dezelfde als vorige keer : Sinaasappelsap en zure dingen. Ik eet ook wel heel veel watermeloen en aardbeien, maar ik zou zonder kunnen.

Stemming? ZEN! De verhuis is achter de rug, de zon schijnt en alles is in orde. Lekker een boekje lezen in de zon.

Symptomen? Heel moe, krampen in mijn kuiten, bloedend tandvlees.

Beste moment? De 3d echo, heel fijn om haar nog eens te zien. En natuurlijk het geslacht te weten komen.

Andere? Ik voel de baby nu heel duidelijk. Het blijft toch een gek gevoel. Het vriendje kreeg al een schop in zijn gezicht, wat hij natuurlijk geweldig vindt. Heel cliché, maar de baby houdt meestal op met schoppen vanaf papa zijn handen op mijn buik legt, dus die momenten zijn zeldzaam.

IMG_6256X Jess

Vorige bump update: week 19

Volgende bump update: week 29

8 gedachten over “24 week bump update”

 1. Je ziet er zo goed uit!
  Inderdaad slapen heb je heel hard nodig want rust is zo belangrijk!
  Het jurkje staat je zo mooi.
  Weet je het is maar tijdelijk dat je bepaalde fashion nu niet aan kan doen maar na de bevalling wel!
  Prachtige foto van de baby.

  Xoxo

 2. Wat goed om te lezen dat het allemaal zo goed met je gaat (afgezien van het lichte slapen). Je ziet er ook super uit! Lastig he om mooie zwangerschapskleding te vinden. Ik heb eigenlijk alleen nieuwe broeken gekocht en 2 truitjes; de rest is allemaal nog mijn oude garderobe. Wat ook helpt is een normaal blousje/tuniekje een maatje groter kopen; werkt bij mij perfect.

 3. Pingback: 29 week bump update | Powered by flowers
 4. Pingback: 19 week bump update | Powered by flowers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.