Als er iets is waar Ellie zich uren mee kan bezig houden, is het wel knutselen,kleuren, kleven, knippen,… Tot hiertoe gebruikten wij gewoon potloden en krijtjes die je kan vinden in een gewone winkel (Fun, Dreamland, ..) Maar ik zou Jessica niet zijn, als ik niet op zoek ging naar een ecologisch alternatief. En zo kwam ik terecht bij Crayon Rocks.

Crayon Rocks

Crayon Rocks

De waskrijtjes van Crayon Rocks zijn gemaakt van sojabonen. Die sojabonen zijn gekweekt door biologische boeren in de VS. Ze zijn gekleurd met natuurlijke pigmenten en voelen helemaal niet vettig aan. Deze combinatie maakt dat deze krijtjes volledig ecologisch en veilig zijn voor kinderen.

Crayon Rocks

Ze werden speciaal ontworpen om kindjes een juiste handgreep aan te leren en hen zo later sneller te leren schrijven. Bovendien is het aangepast aan kleine kinderhandjes. (Je hebt verschillende assortimenten , met verschillende kleuren.)

Waarom zijn wij fan?

Buiten het feit dat het ecologisch is, vindt Ellie het gewoon geweldig. Ik denk des te meer omdat ze in een zakje zitten, maar ik vraag me enkel af hoe de krijtjes zullen overleven als ze kleiner worden. Dus mocht iemand hier ervaring mee hebben, mag je dit altijd delen.

Crayon Rocks

Ik merk dat ze wilder kleurt en zo meer experimenteert. Met de gewone krijtjes en potloden is ze best een pietje precies. Deze zijn hier zeker een succes.

Wisten jullie dat er een ecologisch alternatief bestond voor krijtjes?

X Jess

De Crayon Rocks kan je vinden bij Blabloom.

Eén gedachte over “Crayon Rocks | Ecologische krijtjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.