Ondertussen staat die prachtige loopfiets hier al een tijdje te blinken en kan ik het niet laten om mijn enthousiasme met jullie te delen. De Wishbone bike stond al een hele tijd op ons lijstje en eindelijk hebben wij er eentje.

Wishbone bike

Wishbone bike 3-in-1

Hout vs gerecycleerd plastic

Je hebt een versie in hout en gerecycleerd plastic. Op zich vond ik eerst de houten loopfiets mooier, maar de gerecycleerde kan net iets hoger/lager en kan tegen wat regen. Mezelf kennende zou ik wel eens de fiets buiten kunnen vergeten. Nu hij hier staat, vind ik de onze zelfs mooier dan de houten.

En het beste van al! Je kan je driewieler later ombouwen naar een tweewieler en zo kan de fiets meegaan van één jaar tot ongeveer zes jaar. Dat maakt meteen de investering wat zachter. Want de fiets is best prijzig, maar het is het helemaal waard. En Ellie is ons eerste baby kind, dus hij gaat nog jaren mee.

Pimp je loopfiets

Als je een Wishbone bike koopt , kan je hem eigenlijk meteen gebruiken zonder extra onderdelen te kopen (eerst nog in elkaar zetten natuurlijk). Maar niets zo leuk als je fiets pimpen. Je kan stickers kopen, gekleurde handvaten, een gekleurd zadel en een gepersonaliseerd naambordje.

We hebben wat kleur toegevoegd door de gele handvaten en een geel zadel te kiezen. Wij zijn er helemaal blij mee en Ellie ook. We kochten hem als ze ‘al’ anderhalf jaar was, maar ze was er meteen mee weg.

Wishbone bike

We waren niet thuis toen het pakketje werd geleverd, dus moest ik het gaan ophalen bij de post. Had ik even de grootte van het pakket onderschat ;-). Net op het moment dat we wilden vertrekken begon het ook nog eens te regenen. Ellie vond het alvast super leuk om zo naar huis te rijden.

Nadien belde ik mijn broer op om alles mee in elkaar te zetten. Twee sukkeltjes bij elkaar, maar het werd wel een superleuke namiddag. Terwijl het eigenlijk echt niet moeilijk is om in elkaar te zetten.

Wishbone bike
Wishbone bike

We hebben lang getwijfeld, maar super blij met de aankoop. Het kind blij = wij blij!

X Jess

De Wishbone bike is te koop bij Blabloom.

Meer leuk speelgoed?

Open ended speelgoed
Quut: Bad en strandspeelgoed
Leuke prentenboeken
Grimm’s regenboog

Speelgoedlijst 2-5 jarigen

5 gedachten over “Shoptip | De Wishbone bike 3-in-1”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.