Toen ik zwanger was van Ellie (en dat is al zes jaar geleden), was het niet gemakkelijk om een tof en origineel kaartje te vinden. Het aanbod was niet heel groot tenzij je iemand je kaartje liet ontwerpen. Op dat moment waren wij vooral op zoek naar een kaartje binnen ons budget. Uiteindelijk lieten we haar kaartje ontwerpen door Nonkel Sam. Nu zes jaar later is het aanbod zoveel groter en neem ik jullie graag mee door de site van Kaartje2go. De perfecte plek als je op zoek bent naar een gepersonaliseerd geboortekaartje.

Een gepersonaliseerd geboortekaartje

Groot aanbod geboortekaartjes

Bij Kaartje 2 go kan je zelf een geboortekaartjes maken. Door hun ruime aanbod kan je zeker iets vinden dat bij je past. Je ziet meteen als je de site open doet dat de ontwerpen enorm gevarieerd zijn. Ook altijd leuk om daar wat door te scrollen.

Maar vergeet zeker geen gebruik te maken van de filters om je ideale kaartje te vinden. Je kan filteren op stijl, trend, thema en geslacht. Zo vind je bijvoorbeeld snel geboortekaartjes voor jongens door de filter links op je scherm te gebruiken. Zoals je ziet genoeg keuze voor elk ‘geslacht’, ook voor wie een neutraal kaartje wil gaan, heeft keuze genoeg.

Een gepersonaliseerd geboortekaartje

Easy software

Als je eenmaal een kaartje hebt gekozen, kan je dat selecteren en in de softwaren helemaal aanpassen. Onderaan kan je zien wat je allemaal kan aanpassen, in dit geval is dat de voorkant, binnenin links en rechts en de achterkant.

Je kan de naam invullen, extra tekst. Je kan alles aanpassen naar je eigen noden en wensen. Een super gebruiksvriendelijke software die je helpt om een kaartje helemaal eigen te maken.

Als je een account aanmaakt, kan je het ontwerp opslaan. Op die manier kan je er zelf aan werken wanneer je tijd hebt.

Een gepersonaliseerd geboortekaartje

Gratis proefdruk

En last but not least. Wat ik zeker ook een toffe toevoeging vind, is dat je een gratis proefdruk kan krijgen. Zo kan je zien hoe je kaartje er zal uitzien als het in je bus valt, toch altijd een beetje anders dan een kaartje op je scherm.

Bij je proefdruk krijg je ook een pakketje met voorbeelden van hun luxe papiersoorten en gekleurde enveloppen.

Veel plezier met ontwerpen,

Jess

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.