Mijn collega’s zeggen het letterlijk al jaren: ‘Jessica, koop wat nieuwe passende bh’s’! Afgelopen vier jaar was ik zwanger, gaf ik borstvoeding of beide tegelijk. Mijn borsten zagen bijna het ganse alfabet. Ze gingen van een C naar een D, E en zelfs een F. Ondertussen ben ik niet zwanger en geef ik geen borstvoeding meer. Mijn borsten gingen terug naar een D en werd het tijd om die borstvoeding’s bh’s op te bergen. Ik geef eerlijk toe dat ik niet graag shop voor bh’s. Maar eerlijk is eerlijk, een passende bh aanhebben is hemels en zo zien je borsten er ook gewoon goed uit.

een passende bh

Dank u

Na al die jaren verdienen mijn borsten eigenlijk het beste van het beste. Vier jaar lang hebben ze mijn baby’s voorzien van eten. Een bedankje door ze een passende bh te kopen, is het minste wat ik kan doen. Ook gewoon stom dat ik het zolang heb uitgesteld. Maar daar bracht ik onlangs verandering in.

Mijn nieuwe maat

Ik wéét dat het beter is om bh’s te gaan passen in de winkel. De verkoopsters weten wat ze doen en ze zien elke dag vrouwen op zoek naar de perfecte bh. Er wordt aan gewerkt, maar ik heb nog niet genoeg zelfvertrouwen om te gaan shoppen in een winkel. Op zo’n moment ben ik heel blij met online shoppen.

De maattabel op de site van Hunkemöller is hiervoor perfect, deze helpt je op je bh maat te berekenen. Je hebt enkel een meetlint en je borsten nodig. Het was gedurfd, maar ik volgde elke stap en ik bestelde er enkele online. En ze pasten allemaal. Er waren er twee die ik niet zo mooi vond qua pasvorm, maar dat is eerder persoonlijke voorkeur. Ik kreeg de smaak te pakken en ik bestelde nadien nog een paar bh’s.

Ondertussen heb ik dus vier nieuwe bh’s. Trouwens, diezelfde collega’s werden gek dat ik erbij vertelden dat ik geen bijpassende slip kocht. Dus de volgende stap is om een setje te kopen in plaats van een aparte bh. Maar een zwarte slip past toch overal bij?

Zelfzorg

#zelfzorg Het woord van 2019 of valt het me nu pas op? De jongste is nu 1,5 jaar oud en het werd dringend tijd voor wat zelfzorg. Een bh kopen lijkt zo banaal, maar best een grote stap voor mezelf. Ik ben klaar voor wat extra zelfzorg deze zomer. Happy mama = happy kids !

Koop je regelmatig nieuw ondergoed? Kopen je dan een set of losse items?

X Jess

3 gedachten over “Een passende bh kopen | Borsten na twee zwangerschappen (en borstvoeding)”

  1. Hai!

    Dat setjes dragen verwelkomde ik al lang in mijn leven. Mijn vriend én oudste dochter vinden het soms ‘raar’ als ik niet gewoon het eerste slipje pak, maar op zoek ga naar ‘the matching one’. Geen hond die het ziet … en toch. Het geeft me gewoon een beter gevoel 😉

    Succes nog met je zoektocht. Ik bestelde er ook zo via de site van Hünkemoller … en tot mijn grote verbazing paste de BH perfect … ook voor de 4de letter vh alfabet 😉 want ook dat is vaak een uitdaging!

    Succes x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.