Bedankt dat je een kijkje komt nemen op Exploring Life.

About Exploring Life

Ik ben Jessica Nobels en ik ben een 28-jarige kleuterjuf uit Antwerpen. Ik woon samen met mijn partner (°1989) en wij zijn ouders van Ellie (°2015) (mijn bevallingsverhaal lees je hier.) en Oone (°2017) ( dat bevallingsverhaal lees je hier).

Ik hou van lesgeven, bloggen (duh!), knutselen, foto’s trekken (zie Instagram) en tijd doorbrengen met mijn gezin. Ik droom ervan om ooit een jaartje rond te trekken met ons gezin. In de lente van 2018 zijn we twee weken gaan wild kamperen met de kinderen en dat heeft ons aan het denken gezet. Heerlijk een jaartje genieten van ons viertjes. Wie weet zie je hier binnenkort een dagboek van een reizend gezin.

Mom life

Uiteindelijk is deze blog één groot dagboek waarin ik jullie meeneem in de reis die ik maak als moeder. Je leest hier zowel de leuke , maar evengoed de minder leuke momenten. We proberen zo natuurlijk mogelijk op te voeden en ook daar lees je af en toe wat over. Ik blog voor mijn plezier en alles wat je leest is door mij geschreven ( indien ander vermeld) en getest.

Wil je graag meer lezen over hoe ik omga met samenwerkingen , kan je altijd de disclaimer pagina lezen.

Eco Life

De blog staat ook voor ecologisch leven. Nog voor we kinderen hadden, probeerden we ecologischer te leven, maar vanaf ik wist dat ik zwanger was ging ik meer op onderzoek uit. Stap voor stap leerde ik ecologische merken en producten voor kinderen kennen. Mijn blog zie ik als de plek om deze tips met jullie te delen. Het is altijd fijn als ik mama’s kan inspireren. Samen kunnen we onze ecologische voetafdruk verkleinen.
( Mei plasticvrij is altijd een leuk begin mocht je interesse hebben.)

Veel leesplezier!

8 gedachten over “About me”

  1. Hoi Jessica,

    Je was een trouwe lezer op mijn blog, en ik wil je er graag van op de hoogte brengen dat ik mijn .wordpress.com blog verwijderd heb, MAAR dat ik verder blog op http://www.esterdepret.be (lekker pro hé! 😉 )

    Als je mijn blogs verder wilt volgen zoals tevoren, nodig ik je uit op mijn bloglovin’ pagina zodat je automatisch nieuwe berichten blijft ontvangen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.