Twee jaar geleden kocht ik mezelf een hangmat. Ik was toen net zwanger van Ellie en ik zag een lente en zomer luieren voor mij. Ik heb echt genoten van die hangmat. Toch één van de leukste herinneringen is dat ik tijdens die mega warme zomernachten op het terras in de hangmat ging slapen.

Fairtrade hangmat

Nu twee zomers later is die hangmat duidelijk aan vervanging toe. Sinds Ellie geboren is zijn wij dan ook bewuster bezig met ecologisch, natuurlijk, fairtrade, … Tijdens mijn zoektocht wilde ik daar toch wat op letten en kwam ik uit bij de hangmatten van Tropilex. Wij kozen voor en een tweepersoons hangmat in de kleur Tortuga Lychee. Als gezin heb je gewoon een grote nodig, toch? 😉

fairtrade hangmat

Super handig dat je er een zakje bijkrijgt. Wij nemen onze hangmat nogal gemakkelijk mee op vakantie of naar het park. Het eerste wat ik dacht was ‘die hangmat krijg ik er nooit meer terug in’, maar jawel hoor. Hij geraakt er best gemakkelijk terug in.

We moeten nog een manier vinden om hem te gebruiken met onze stand, tips zijn altijd welkom. Dat heb je als je geen bomen hebt. Ons terras gaan we deze zomer ook eens helemaal aanpakken. We willen graag een lounge ruimte maken met europaletten. Daar zijn voorbeelden of tips ook altijd welkom.

De zomer mag nu echt beginnen, ik ben er helemaal klaar voor. Komaan zon!

X Jess

3 gedachten over “Zomerklaar | Een fairtrade hangmat”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.