We hebben geluk om een fotograaf in de familie te hebben. Als wij eens heel lief lachen naar Tante Anouk staat ze met fototoestel en alle benodigdheden in onze woonkamer. Toen Ellie één jaar werd, hebben we een cake smash gehouden. De typische Amerikaans traditie om je kind een taart te laten aanvallen en daar 1000 foto’s van te trekken. Eerlijk is eerlijk, het geeft gewoon super leuke foto’s. Natúúrlijk moest Oone daar ook aan geloven. En omdat ze dan toch hier was met al haar materiaal, vroeg ik om ook ineens onze kerstkaartfoto’s te trekken.

De foto’s van achter de schermen vallen absoluut niet te vergelijken met de foto’s die ik op de camera heb gezien. Ik wacht op de mooie foto’s van Tante Anouk en dan laat ik ze afdrukken bij bijvoorbeeld www.drukzo.be . Waarom zelf doen als iemand anders het beter kan ;).

De Cake mash

We hadden er al een drukke dag opzitten en natuurlijk typisch dat Oone niet wilde slapen. Ik vond het dus best spannend. Want zou ze wel willen meewerken? Oone werd al enorm boos tijdens het opstellen, want ze wilde zo graag naar haar ’taartje’ om de frambozen op te eten. Op het moment dat ze eindelijk voor de foto naar haar taartje mocht, wilde ze helemaal niet meer. En dan krijg je deze foto’s. Met man en macht geprobeerd om ze aan het eten te krijgen, dat gaf ons ook meteen een déjà-vu, want bij Ellie duurde dat ook even.

Ik ben echt zo benieuwd naar het resultaat van deze foto’s. Misschien moeten we er maar eens werk van maken om in het nieuwe huis de beide foto’s naast elkaar op te hangen. Onze dames op hun eerste verjaardag. <3

Fotos
Fotos

De kerstshoot

De foto’s voor het kerstkaartje stond niet echt op de planning, maar het kwam nu goed uit om beide foto’s op één dag te doen. Ik had het ‘briljante’ idee om de meisjes te laten spelen met kerstverlichting. Op Pinterest zien zo’n foto’s er altijd zo mooi uit. Maar met de gsm heb je absoluut niet het effect dat ik wilde bekomen. Dus voor dit resultaat is het echt wachten op de foto’s van Tante Anouk.

Fotos
Fotos
Fotos
kerstfoto's

Ben ik er vroeg bij of zijn er nog mama’s (of papa’s) die de kerstfoto’s al trokken?

X Jess

3 gedachten over “Achter de schermen van de verjaardag-en kerstshoot.”

  1. Hihi wij deden ook 2 keer een cakesmash. De oudste (meisje) weigerde de taart aan te raken dus daar hebben we een beetje moeten helpen. De jongste (jongen) had de taart gesloopt voor de eerste foto 😀 Beiden hangen ook uitvergroot in onze living.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.