Iedereen kent de roze/paarse doos. De doos vol staaltje en kortingsbonnen die je krijgt als je zwanger bent. Als je de inhoud bekijkt, zie je niet veel duurzame of ecologische winkels en merken. Daar heeft Saar wat op gevonden. Saar is de oprichter van Greenkit. De ontdekkingsdoos om je te laten kennis maken met duurzame en ecologische merken en winkels.

Greenkit

Greenkit

Een ecologisch alternatief voor de roze doos

Met GreenKit wil Saar ouders helpen bij de moeilijke zoektocht naar duurzame babyproducten, maar ook producenten en verdelers van deze babyartikelen helpen om sneller bij hun (nieuwe) publiek te komen. Lijkt me heerlijk om alle info verzameld te zien op één plek.

De doos zelf is geen wegwerpdoos, maar een geïllustreerde bewaardoos waar je spulletjes kan in bewaren als aandenken, zoals het eerste kruippakje, speeltje, geboortekaartje, enzovoort. Op die manier wordt het een echte herinneringsdoos.

Op de website die nog volop in ontwikkeling is, zal je kortingscodes vinden, tips en tricks, interviews, giveaways enzovoort.

Waar kan je Greenkit vinden

Aanstaande mama’s krijgen deze doos wanneer ze zes maanden zwanger zijn tijdens hun consultatie bij de vroedvrouw. Op deze site kan je zien waar je hem precies kan vinden. Ga geregeld eens een kijkje nemen, want we hopen dat de lijst veel langer zal worden.

Greenkit steunen?

Ben je een ecologisch merk en wil je graag bijdragen aan dit geweldige concept. Of wil je Greenkit verdelen, neem dan zeker contact op met Saar. Op die manier zorgen we samen voor een betere wereld.

Geef Greenkit ook een like op Facebook, op die manier blijf je ook op de hoogte van al de nieuwtjes.

Weggeverij

UITVERKOCHT

Ik mag van Saar 6 dozen weggeven, op te halen in Boom. Eerst is eerst. Laat een comment achter, stuur me een bericht op Facebook of op Instagram als je graag een doos zou willen.

X Jess & Joke (Mama Naturelli)

8 gedachten over “Greenkit |Een duurzame ontdekkingsdoos voor (aanstaande) moeders”

  1. Oooh, wat een geweldig idee! Bijna jaloers dat ik er zelf niet ben opgekomen ;-). Net mama van een tweede dochtertje, dus ik zou de doos heel graag ontdekken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.