Zowat mijn best gelezen artikel op mijn blog heeft eens niets te maken baby’s, mama zijn of ecologisch zijn. Het is de vergelijking tussen Hello Fresh en Smartmat.

Toen Hello Fresh mij vroeg om een box te testen, stond ik hier zeker voor open. We hadden er een goede ervaring mee en we hadden nog geen plannen voor die week. Het is ook gewoon super handig dat de boodschappen aan huis geleverd worden en dat je alles meteen in huis hebt om alle gerechten te maken. Dat aanbod slaan we niet af!

Gerechten kiezen

Een optie die ik vorige keer niet had (denk ik), is het kiezen van de gerechten in je box. Er zijn 9 gerechten en je kan zelf aanduiden welke je graag in je box wil hebben. Als kieskeurige eter, is dit zeker een meerwaarde. Dan heb je toch een beetje de controle over de maaltijden die je gaat eten. Ik koos voor een box van drie dagen en kon dus drie gerechten kiezen. Easy peasy! Ik zorgde voor een beetje van alles, noodles/aardappelen, vlees/vis, gemakkelijk/moeilijk, …

Levering

Je kan zelf kiezen wanneer de box geleverd wordt. Wij kozen voor zaterdag ochtend zodat we zeker thuis waren. Iets voor 10u kreeg ik telefoon. De Hello Fresh man geraakte bij ons niet binnen. Tegenwoordig klemt onze inkomdeur door de warmte, dus super handig dat hij ons even kon opbellen. Probleem opgelost en de box kon worden uitgeladen.

Inhoud

Best een grote doos voor drie dagen, dus ergens benieuwd wat voor doos je krijgt als je een hele week besteld. Net zoals vorige keer vind ik het een beetje jammer dat alles apart verpakt is in plastic. Sommige ingrediënten zitten in papieren zakjes en dat zouden ze kunnen doortrekken naar veel ingrediënten. Ik vind het bij wortelen bijvoorbeeld ook niet echt nodig dat ze worden ingepakt. De doos zit vol papier, dus echt wel proper.

We hebben de drie gerechten verspreid gegeten over de hele week en alles is vers gebleven. Want ik moet zeggen dat ik daar ook wat schrik voor had. Wij doen nooit boodschappen voor een hele week. Ik heb altijd schrik dat mijn eten slecht wordt voor we het kunnen opeten. Het laatste gerecht aten we zes dagen na levering.

Maaltijden

Ik vond ze allemaal super lekker. Mijn favoriet is echt wel het noodle gerecht, dat ga ik zeker snel opnieuw maken. Dat heeft me nu zo gesmaakt!

Het hamburger gerecht heb ik niet meegegeten. Maar aangezien Ellie goed gegeten heeft, zal dat niet slecht geweest zijn. Mini hamburgers doen het altijd goed ;). Dit is dus het gerecht dat we zes dagen na de levering en alles was nog perfect in orde en vers.

Valt het op dat ik helemaal geen foodblogger ben. Sorry voor de slechte foto’s, maar gelukkig hangt de smaak niet af van de foto’s.

Tevreden?

Wij zijn heel blij met de box. We wilden deze week al een nieuwe bestellen, maar waren net te laat met bestellen. En zoals ik al zei, het noodle gerecht maak ik deze week nog opnieuw.

Ik vind het kiezen van de gerechten echt een meerwaarde. Als kieskeurige eter heb ik toch graag een beetje controle over wat ik eet.

*** KORTING *** Wil jij graag ook een box thuis bestellen krijg je met deze code 25 € korting op je volgende bestelling. (Geldig tot 30 juni 2017) Je kan je box altijd even pauzeren indien nodig.

Hello Fresh     FLEXG43

Nog Hello Fresh liefhebbers in de zaal?

X Jess

8 gedachten over “HELLO FRESH opnieuw getest! (+Kortingscode)”

  1. Wij hebben nu de box bijna een jaar en ik doe het eens in de 2 weken. Ik vind het heerlijk even niet te hoeven bedenken wat we eten + dat we ook weer eens iets anders eten. Zo gaat mijn jongste dochter steeds meer van vis houden

  2. Ik had laatst ook een box. Ik vind het soms voor de afwisseling erg fijn. Het waren erg mooie en lekkere producten! Ene recept wel meer bijzonder als het andere, maar goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.