Ik weet hoe het er bij jullie thuis aan toe gaat, maar Ellie kan niet genoeg krijgen van werkblaadjes, kleurplaten en puzzels. En natuurlijk wil Oone graag meedoen. Vooral tijdens de regendagen in deze vakantie kunnen die prints een redding zijn. Helemaal nieuw heeft Hp nu printables. HP Print play learn. Een platform met een gratis aanbod aan werkblaadjes, kleurplaten, … die je zelf kan printen. Dus weet je niet wat doen deze vakantie, neem dan zeker eens een kijkje.

Hp Print play learn

Hp Print play learn

Het is eigenlijk heel simpel. Surf naar de site van Hp print play & learn, kies je favoriete printable en print! Niet meer dan dat en allemaal gratis.

Via de handige filters, kan je op zoek naar specifieke printables. Je kan een creator kiezen, een leeftijd of een activiteit. Ik koos voor de meisjes als eerst een mandala.

Wat het gemakkelijk maakt, is dat alles printklaar staat. En vanaf je weet wat je graag print, is het met een paar klikken gevonden.

HP Print play learn
HP Print play learn

Hp Instant inkt

Ondertussen hebben wij bijna 3 jaar de instant inkt service en ik wilde dit graag nogmaals in de kijker zetten. Want ik denk dat dit niet echt gekend is, maar je bespaart zoveel geld!

Voor wie het concept nog niet kent: je betaalt een abonnementskost naargelang het aantal pagina’s dat je wil drukken en HP zorgt ervoor dat je altijd inkt in huis hebt. Wij betalen 2,99€ per maand om 50 pagina’s te kunnen printen, en het eerste trimester is gratis. De printer houdt zelf in het oog wanneer de inkt bijna op is en HP stuurt de volgende set cartridges op naar je thuis voor je inkt op is. Voor sommigen is dit om de drie maanden, of voor ons twee keer per jaar. Hangt er vanaf hoeveel je print.

Als je je pagina’s niet hebt opgebruikt, kan je je pagina’s meenemen naar de volgende maand (max 100 pagina’s).

Wij doen normaal – zonder foto’s printen – ongeveer een volledig jaar met onze cartridges, die €50-60 kostten. Nu betalen we jaarlijks €36 en kunnen we die 50 pagina’s gebruiken waarvoor we willen, zwart-wit, kleur of zelfs gewoon foto’s. We kopen enkel nog fotopapier en printpapier.

Ik zou zeggen, test het allemaal eens zelf uit en laat het me weten!

Een fijne zomervakantie!
X Jess

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.