Soms vraag ik mij af als we weer een slapeloze nacht hebben dankzij zoonlief wat eigenlijk manlief denkt. Blijkbaar zit Cedric dan na te denken over hoe hij het huis kan pimpen met zo weinig mogelijk geld.

Na de zoveelste slapeloze nacht dankzij Matteo’s dubbele oorontsteking bedacht manlief de Ikea Hack Knuffelopslag! Dus de volgende dag nogmaals een uitstapje naar Ikea en de Doe-Het-Zelf-Zaak en de diy kon beginnen!

IKEA HACK

IKEA hack

Wat heb je nodig?

IKEA HACK
  • 2x de Knagglig van Ikea
  • 4x snelbinders
  • 4x lange nagels
  • 8x kram (haakjes, nodig voor de snelbinders)
  • 1 boormachine
  • 1 hamer
  • Potlood
  • Een handige persoon en een leuk hulpje!

Kunnen wij het maken? Nou en of!

Je begint best met de 2 Knaggligen in elkaar te zetten volgens de bijgevoegde handleiding maar je laat elke keer 1 kant open. Daarna zet je die op elkaar en nagel je ze vast zodat ze absoluut niet meer kunnen bewegen.

IKEA HACK

De snelbinders leg je op de kratjes en zet je een klein puntje zodat je weet waar welke gaat komen. De snelbindershaakjes hebben wij eraf gehaald om daarna deze vast te maken met de krammen (of haakjes). Wij hebben gekozen voor snelbinders omdat die meeveren en er voor zorgen dat Matteo zelf de knuffels er uit kan nemen of terug in plaatsen. Nog een leuk plekje zoeken, knuffels erin en je bent helemaal klaar!

IKEA HACK

Tadaaaaaa!

Wat zijn we er blij mee. Eindelijk die knuffels in een leuke opslagruimte waar Matteo zelf aankan en ik me niet hopeloos erger aan een hoop knuffels die er toch maar liggen. Zoonlief heeft zelfs nu meer interesse in zijn knuffels dan toen ze er maar lagen.

Hebben jullie ook zoveel knuffels? Hoe bergen jullie die op?

Xxx Cindy

Wil je nog een IKEA hack zien, is de leertoren ook een leuke hack.

Facebook Comments

12 thoughts on “Cindy | IKEA HACK: Knuffels opbergen”

    1. Ja is zo’n zonde want ik heb er zoveel gekregen tijdens de zwangerschap en ze liggen op de grond of in de kast. Nu kan hij zelfstandig opruimen en nemen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!