Ik vroeg het al op Instagram. Zou ik dit jaar wel kerstkaartjes versturen? Elke jaar opnieuw stel ik mezelf die vraag. Mensen gooien dat toch weg, het kost best wel wat moeite en de postzegels zijn niet goedkoop. Maar als je dan zelf het eerste kaartje in de bus krijgt, heb ik serieus last van fomo (Fear Of Missing Out). En als je ziet wat je tegenwoordig allemaal online kan maken. <3 Het hoort er toch allemaal een beetje bij, niet? Een traditie die we niet mogen laten sterven. Dus zette ik mij achter de computer en in een paar klikken waren de kaartjes onderweg. Waar doe ik toch elke jaar moeilijk over.

Kerstkaartjes versturen

Kerstkaartjes versturen?

Ik heb me dus laten overhalen en dit jaar stuurt familie Van Hoof toch weer kerstkaarten. Het is ook gewoon leuk om alle kerstkaarten van elk jaar naast elkaar te zien. En vooral de oma’s zijn altijd heel blij met een leuke foto en kaartje. Wie ben ik om hen teleur te stellen?

Tegenwoordig vind je zoveel mooie ontwerpen online, zoals bij Kaartje2go. Ik ben ook altijd blij met een deftige filter op een site, zo kon ik aanduiden dat ik een kaart wilde met een eigen foto, een enkele kaart en een rechthoek. En nadien kan je in het ontwerp alles zelf aanpassen. Dingen weghalen en er weer bij voegen. Op die manier krijg je dus een uniek ontwerp.

Kerstkaartjes versturen

Ik had wel wat tijd, dus ik heb een aantal ontwerpen gemaakt om nadien te kiezen welke het zou worden. Wie mij kent, weet dat ik serieus last heb van keuzestress. Dan helpt het wel dat ik de ontwerpen kan opslaan en er even over kan nadenken.

Send!

Ik moest nog even kiezen tussen de witte of rode envelop die je er gratis bijkrijgt. Ik koos voor gewone witte, want ik wil graag proberen om de adressen erop te schrijven met mijn Cameo Silhouette. (Je kan er ook voor kiezen om ineens elk kaartje naar een adres te laten sturen. Maar het rechtstreeks verzenden duurt iets langer, dus bestel dan zeker op tijd.)

Ps: Altijd fijn als een bedrijf zijn steentje bijdraagt.

X Jess

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.