Toen ik tien jaar geleden blogs begon te lezen, was het aanbod niet zo groot. Ik volgde mamavanvijf, emmaenmona, mme zsazsa en Tiene. Veel andere leuke blogs waren er niet. Kort daarna werden blogs populairder en schoten ze als paddestoelen uit de grond. Ik zou zelfs niet weten hoeveel blogs er tegenwoordig zijn. Een overzicht bewaren is dus moeilijk. Ik lees nog altijd graag blogs, voornamelijk mamablogs nu. Als ik nu al eens begin met vijf leuke blogs te delen, op die manier leer je misschien een nieuwe leuke blog kennen.

5x leuke mamablogs

Ester Depret

Weinig mensen schrijven zo eerlijk en sappig als Ester. Ik heb meermaals luidop gelachen bij het lezen van haar blogs. Ze schrijft vaak over herkenbare situaties en gewoon heel eerlijk. Ik hou van haar schrijfstijl en het leest gewoon heel vlot. Dat ik Ester een toffe madam vindt zal er ook wel wat mee te maken hebben.

Mama Naturelli

Mama Naturelli, de blog over natuurlijk en ecologisch opvoeden van Joke. Naast dat de onderwerpen mij ook gewoon super hard aanspreken, ben ik ook blij met Joke als vriendin.

Ik leerde Joke kennen via Facebook. Het feit dat onze oudste dames hetzelfde heten en op dezelfde dag, hetzelfde jaar zijn geboren maakte dat we meteen een band hadden. Die band is sindsdien alleen maar gegroeid.

Reismicrobe

Reismicrobe is een heerlijke blog om te dromen van verre reizen. Ideaal om inspiratie op te doen, tips mee te pikken of gewoon te kwijlen bij de prachtige reizen die ze als gezin maken. Reizen met (kleine) kinderen is haalbaar en momboss Nies vertelt jullie hoe, waar, wanneer, …

Baby twee gaat alle momenten arriveren, dus ook super benieuwd hoe ze het reizen zal aanpakken met een verse baby en een peuter (kleuter?).

Unicorns And Fairytales

Nathalie, de lieve dame van Unicorns and fairytales. Ze heeft vaak zo’n creatieve en leuke ideeën. De kleuterjuf in mij maakt een sprongetje van haar knutselideeën. Als blogger kan ik ook alleen maar respect hebben voor de tijd die ze erin steekt. Je ziet meteen dat er veel liefde en tijd in is gestopt. Ze was ook blogger die ik al volgde voor ik ze leerde kennen. Super dame met een hart van goud. Eerlijk is eerlijk en moet ik zeggen dat ik niet alle artikelen van haar lees, maar dat maakt haar blog zo geweldig. Je vindt er voor iedereen wel wat. Ze schrijft zo gedifferentieerd , je moet het maar kunnen. Petje af!

LodLau

Ik speel een beetje vals, want ik ken Laura haar blog niet echt. Ik volg haar supergraag op Instagram. Heb je zin om af en toe eens te lachen moet je haar zeker eens opzoeken.

Laat zeker weten wie jij graag volgt.

X Jess

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.