Lila dress:

Ik had de smaak te pakken na de eerste jumpsuit. Dus ik bestelde wat tricot stofjes tweedehands en vanaf het moment dat ze binnen waren begon ik aan het tweede exemplaar. Al wat vlotter dan de eerste en helemaal alleen. Hoe vaak kan ik mijn dochter een jumpsuit aandoen zonder dat het lijkt alsof ze niets anders heeft? 😉

Tadaa!

 
Patroon: Campagnie-M
Stof: Poppy (Zippy Zebra)

Ik maakte één foutje aan de ‘voeten’. Die naad loop niet netjes door van de broek naar de voeten, maar wie ziet dat?

Volgende keer wil ik proberen om de print in de broek te laten doorlopen. Tips hiervoor zijn altijd welkom.

X Jess

6 gedachten over “Lila dress/jumpsuit #2”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.