Zoals jullie hier konden zien, zijn wij enorme fan van slabben met lange mouwen. Het is gewoon super handig om te gebruiken en zeker in combinatie met de Rapley methode. Ik leerde het merk Lilypoppy een paar maanden geleden kennen. Niet alleen een slab met lange mouwen, maar ook lekker lang. Nu vroeg Stefanie aan mij of ik de Belgische markt wilde leren kennis maken met haar merk. Zoals jullie weten ben ik fan van Belgische merken, dus ik stel jullie graag voor aan Stefanie.

Lilypoppy

Lilypoppy

Lilypoppy werd opgericht door Stefanie. Stefanie is mama van twee kapoenen. Het begon allemaal met een idee en een naaimachine in haar woonkamer. De fijne reacties uit haar omgeving gaven haar dat steuntje in de rug om een eigen bedrijfje op te starten. En zo werd Lilypoppy geboren. Een webshop met vrolijke prints en duurzame producten. En laat dat nu exact zijn waar ik naar op zoek ben.

Ze maakt/verkoopt niet alleen slabben, maar ook wasbare luieremmer zakken en wasbare babydoekjes van bamboe. Dus zeker ook de moeite als je wil starten met wasbare luiers! Zo’n luieremmer zak staat nog op mijn wishlist, toch zoveel leuker om de was te doen met zo’n vrolijke prints.

Winactie

Zoals ik al zei kan je hier een slab winnen en je maakt op drie manieren kans.

1: Je kan een berichtje achter laten op dit blogbericht.
en/of
2: Je kan meedoen op Facebook. Kijk daar even voor de voorwaarden.
en/of
3: Je kan meedoen op Instagram. Kijk daar even voor de voorwaarden.

Je kan meedoen tot 1 feb.

Veel succes!

X Jess

7 gedachten over “Lilypoppy | #koopbelgisch (+ winactie)”

  1. Hier kan ik mijn zus niet taggen maar toch meedoen want 3 slabben met lange mouwen is te weinig en Raley toch vaak een vettig (en gelukkig ook prettig) boeltje!

  2. Zo leuk! Ik wil ook wel meedoen. Zelf zijn we uit de luiers en slabben maar mijn man wordt binnen 2 weken peter. En er is niks zo leuk dan cadeautjes geven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.