Ik schrijf niet vaak zomaar een informatief bericht, maar toen dit persbericht in mijn mailbox verscheen wilde ik jullie toch even op de hoogte brengen. Maxi Cosi introduceert ‘s werelds eerste autostoeltje mét airbags: Maxi Cosi AxissFix Air! Ik moet zelf geen nieuwe autostoel meer kopen (denk ik), maar voor wie nog de keuze moet maken, is dit zeker een aanrader. Dankzij de airbag worden de krachten op de nek met 55% verlaagd!

(Zulke weetjes en technologie vind ik super interessant!)

Maxi Cosi AxissFix Air

Wie graag meer wil weten, kan alvast een kijkje nemen op de website van Maxi Cosi. Daar zie je de autostoel, de technologie achter het systeem, maar ook de crashtest. (En gewoon ook meer uitleg dan ik kan geven 😉 )

De autostoel kan gebruikt worden vanaf 4 maanden tot 4 jaar. En net zoals de AxissFix Plus, draait deze stoel 360 graden. Waardoor je de stoel tot 15 maanden achterwaarts kan zetten en erna voorwaarts tot 4 jaar.

Gewoon even een snelle update, zodat jullie ook op de hoogte zijn van dit geweldig nieuws.

X Jess

Facebook Comments

2 thoughts on “Maxi Cosi AxissFix Air | Eerste autostoel met airbags”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.