Oke, ik ben dan wel gezonder gaan eten. Maar dat wil niet zeggen dat ik nooit geen zin meer heb in wat lekkers. Daar heeft WW ook aan gedacht. Ze hebben een ruim gamma aan snacks. Snacks die net iets ‘gezonder’ zijn en de juiste portie hebben. Ik kocht (met mijn eigen centen 😉 ) een assortiment van verschillende snacks. Ik wilde alles eens getest hebben. Dus bij deze kan ik jullie mijn favoriete WW snacks geven.

Wat met de punten?

No worries, want op de verpakking staat hoeveel punten je eet . En dat is weer handig om in te geven in de app. Er zijn verschillende snacks met ook verschillende punten. Je hebt er die maar 1 punt zijn en je hebt er die 3 punten zijn. Wat uiteindelijk nog steeds weinig is als je dat vergelijkt met gewone chips of een chocolade reep.

Ik vind het gewoon wel handig dat er alternatieven zijn voor mijn favoriete snacks. En het helpt ook heel hard met mijn porties. Is het zakje op, dan stop je ook met eten. Iedereen heeft zich al eens ziek gegeten aan een zak M&M’s. Niet?

Mijn favoriete WW snacks

Smaken verschillen, maar dit zijn mijn favoriete WW snacks. Ik merk nu pas hoeveel van die snacks met chocolade zijn. En ge moet weten dat ik eigenlijk niet zo heel graag chocolade eet. Oeps.

Mijn favoriete WW snacks

Chocolade Brownie Mueslireep – 2ptn/stuk
Chocolade balletjes – 2ptn/stuk
Zoete popcorn – 2ptn/stuk
Krokante proteïnereep met melkchocolade – 2ptn/stuk

Mijn favoriete WW snacks

Nutty break – 2ptn/stuk
Bean and rosemary snack – 2ptn/stuk
Belgian Dark Chocolate Minis – 1ptn/stuk

Hazelnut chocolate sticks – 2ptn/stuk

En als ik echt eentje moet kiezen, kies ik de hazelnut chocolade sticks <3. Hebben jullie een favoriete WW snack? Misschien leer ik nog wel wat nieuw kennen.

Tijdelijk bericht: met Black friday zijn er grote kortingen, dus mssn het moment om wat in te slaan. (Ik heb geen aandelen hoor)

X Jess

9 gedachten over “Mijn favoriete WW snacks | 8 lekkere tussendoortjes”

  1. Ik ken deze snacks van ww niet, maar vind het super handig dat ze er de punten al op hebben gezet. Ik eet zelf koolhydraatarm en neem vaak een paar ongezouten noten als ik tussendoor trek heb. dan is mijn trek snel weer weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.