Nu de bevalling dichterbij komt, ben ik volop aan shoppen. Mijn portemonnee houdt er niet van, maar ik wel. Zie hier de Naif travelkit.Naïf travelkit

Naïf travelkit

Naïf zag ik al eens passeren op andere blogs. Er zijn niet veel winkels in de buurt die dit merk verkopen. Ik ruik toch graag aan producten voor ik ze koop. Je kan via de website staaltjes aanvragen waarvoor je betaald en in ruil krijg je een kortingbon voor een latere aankoop. Ik zag het niet echt zitten (leek mij nogal dom). Je kan de travelkit ook online bestellen.

Vandaag ging ik naar ‘In de wolken’ in mortsel met een vriendin en zij hadden de travelkit staan. Dus natuurlijk nam ik er eentje mee naar huis.

In de auto werden meteen alle flesjes geopend om aan te ruiken en de lotions werden ingesmeerd. Ze ruiken en voelen alvast heerlijk op mijn huid. Ik kijk er naar uit om ze te testen. Het formaat is ook erg handig om mee te nemen in de luiertas. Naast de vier kleine flesjes krijg je er ook een tutdoekje bij. Ik kon kiezen uit roze, okergeel-marineblauw, en de grijze die je ziet op de foto.

Welke producten?

Elk product is een travel size en bevat 15 ml.

  • Softening Body Lotion (15 ml)
  • Diaper Cream (15 ml)
  • Cleansing Wash Gel (15 ml)
  • Nurturing Cream (15 ml)

Naast de fijne ingrediënten, geur en gevoel van de producten, zien ze er ook best leuk uit.

X Jess

5 gedachten over “Naïf travelkit”

  1. Wat fijn dat je ze gevonden hebt! Tis indd altijd gemakkelijk om ze eens te kunnen uittesten. Zo’n travelsize verzorgingsproducten zijn super handig. Altijd zit er zo’n een douchegel/schampoo en luiercreme in de luiertas. Zelfs nu ze ouder zijn 🙂

  2. Fijn dat je’t gevonden hebt! Zo’n travelside is echt handig. Wij hebben altijd een douchegel en luiercreme in pocketversie in de luiertas zitten. Zelfs nu ze ouder zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.