Vorig jaar was ik laaiend enthousiast over de natuurlijke zonnecrème van Naïf. Laat ik u zeggen dat ik helemaal enthousiast werd als ik het persbericht binnen kreeg dat ze dit jaar ook een after sun uitbrengen. Dezelfde geweldige natuurlijke ingrediënten en dezelfde gekende geur van Naïf.

Naïf zonnecréme en aftersun

De zonnecréme

De zonnecrème heeft een factor 50 die ideaal is voor kindjes. Meestal smeert zo’n hoge factor heel moeilijk uit, maar dat is bij Naïf niet het geval. Hij laat ook geen witte waas achter. En dat is toch de vraag die ik het meeste krijg als ik deze aanraad bij vrienden en familie. In een flacon zit 100ml.

De after zun

De after sun bevat aloë vera, wat bekent staat om zijn helende en koelende werking. Na een dagje in de zon, heeft de huid toch die extra hydratatie nodig. Heerlijk afkoelen na een warme dag.

Naïf zonnecréme en aftersun

Zonnecrème – 19,95€
After sun – 14,95€

Welke zonnecrème gebruiken jullie voor jullie kapoenen?

X Jess

9 gedachten over “Zomerklaar | Natuurlijke zonnecrème & after sun – NAÏF”

  1. Ik ken het wel, maar heb die van Naïf eigenlijk nooit gebruikt… Maar dat komt ook omdat we meestal de zonnebrand alleen gebruiken als we echt in het buitenland (warmer en meer zon!) op vakantie zijn… Daar kopen we dan gewoon het lokale spul. Omdat ik het standaard vergeet, of het super snel opgaat, omdat een aantal kids het graag zelf doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.