Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje met een persbericht van inna suncare. Ik had er nog nooit van gehoord. Ook niet abnormaal, aangezien het een volledig nieuwe lijn is. De eerste zonnelijn speciaal voor tijdens (en na) de zwangerschap. Say what? Wat een zaligheid.

IMG_8988

De producten zijn ontwikkeld en opgestuurd door de makers van Sudocrem, de alom bekende billencrème.

Wat is het?

Heel simpel, een zonnelijn speciaal voor tijdens (en na) de zwangerschap. Naast de bescherming tegen de zon zou het ook hyperpigmentatie tegen gaan. In de volksmond, zwangerschapsmasker genoemd. Ik heb hier gelukkig nooit last van gehad, maar blijkbaar 90% van de vrouwen wel. En ik maar denken dat ik elk kwaaltje uit het boek heb gehad.

Als extra zou de zonnelijn ook striae helpen voorkomen. Ik geloof dat striae erfelijk is, maar toch heb ik tijdens mijn zwangerschap dagelijks zonder resultaat men buik ingesmeerd. Dus ik zou zeggen, proberen gaat mee.

Hij smeert gemakkelijk uit en ruikt bovendien heerlijk. Ik ben momenteel niet zwanger, maar dat houdt me niet tegen om ze te gebruiken. Hij is ook geschikt om ‘gewoon’ te gebruiken.

Ik vind het zo jammer dat ik dit vorig jaar niet had. Al is er natuurlijk niets mis met een gewone zonnecrème van Nivea, Garnier, … Maar het is altijd leuker om aangepaste producten te gebruiken. De periode dat je zwanger bent is dan ook heel bijzonder.

Waar kopen?

In Nederland vind je ze in de apotheker of drogist. Hopelijk snel te vinden hier in België. Je kan ze natuurlijk altijd online kopen en laten opsturen. Of je maakt een tripje naar Nederland ;-).

Voor een factor 30 spray van 150ml betaal je 19,99€.
De After Sun betaal je voor 150ml, 12,99€

Packshot compleet Inna Suncare

 

Lieverds, vergeet je niet regelmatig in te smeren met dit zalige weer en geniet ervan!

(Binnenkort meer over de zonnebescherming van je baby.)

X Jess

 

Facebook Comments

One thought on “Nieuw: Zonnebescherming voor tijdens de zwangerschap”

  1. Dit is een zeer goed artikel!
    Inderdaad zijn dit soort producten ook fijn om gewoon zo te gebruiken als de zon schijnt.
    Men hoeft er niet speciaal de klachten te hebben die je aangegeven hebt.
    Ook met een geteinte huid is het erg belangrijk dat men met een goede ingesmeerde huid dmv het gebruik van zonnebrandcréme te gaan zonnen of onder een parasol te zitten.

    Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.