Sinds het nieuwe schooljaar hebben wij een nieuwe gewoonte. Ik werk momenteel nog halftijds , dus ben ik vrij op donderdag. Elke donderdag staat de markt in het centrum en wandelen of fietsen we er eens langs.

We hebben een vast momentje dat we zeker buiten komen. Ik merk als je thuis bent, het soms moeilijk is om op regendagen buiten te komen en dan is deze gewoonte handig. Op zonnige dagen zoals vandaag kan ik er echt van genieten en is vertrekken niet zo moeilijk.

Voor Ellie is dit één groot avontuur. Ze kan dingen proeven. Haar favoriet is de stand met olijven. Daar staan altijd lekkere proevertjes. Vandaag was ze helemaal gek van de blauwe bessen. Ze wist aan het fruitkraam meteen wat ze wilde hebben.

markt

Meestal komen we ook een aantal vrienden, buren of familieleden tegen. Even wat praten en misschien samen verder wandelen.

Ik vind het jammer dat we dit binnenkort niet meer kunnen doen (ik ga terug voltijds werken). Maar de komende weken gaan we er extra hard van genieten. Het zonnetje doet ook zo’n deugd!

markt


Gaan jullie wel eens naar de markt?

X Jess

4 gedachten over “Op donderdag naar de markt. ”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.