Wie mij op Instagram volgt, heeft deze peuter outfits al zien passeren.

Ik heb totaal geen gevoel voor fashion, maar ik vond het leuk om eens een aantal outfits te delen met het wereld wijde web. Ik weet dat ik het zelf inspirerend vind om outfits te zien op social media.

Peuter outfits

peuter outfits

T-shirt: Baba Babywear / broek: Kik Kid / giraf: Schleich / speenkoord: Blokletters

peuter outfits

Het leuke aan deze outfit vind ik het stoere van de broek gecombineerd met de zachte roze kleuren. Volgens mij komt de broek van de jongensafdeling. Vaste lezers weten dat ik ook  altijd eens kijk in de jongensafdeling. Het is ook een lekker huiselijke outfit.

Jurk: H&M / legging: Go Baby Go van Mijnbabyboetiek / giraf: Ostheimer

peuter outfits

Je zou gaan denken dat wij iets hebben met giraffen :-). Het geboortekaartje was een giraf, hierboven twee giraffen en nu hier nog een keer. Het is echt toeval, eerlijk waar.
Grijs kan volgens sommige mensen saai zijn, maar ik vind dat Ellie heel goed staat met deze kleur. Altijd leuk te combineren met haar rode muts. De legging is ook een geweldige uitvinding. Aan de knieën zit een anti slip design, fijn als je baby begint te kruipen. 

Trui: Zara baby / broek: Six Hugs & Rock ’n Roll / leeuw: Schleich

peuter outfits

Dit is weer een outfit waarbij ik stoer heb gecombineerd met zacht. De trui geeft deze outfit toch een meisjesachtige look.  En ja hoor, ook dit is een jongensbroek. Ik vind dat de broeken zo mooi aanpassen.

Jurk: Albababy / legging: Wibra / peg dolls: Grimm’s

peuter outfits

Het leuke aan deze outfit is, dat ik ze een echt dametje vind als ze dit aan heeft. Dankzij een vriendin heb ik het merk Albababy leren kennen en ik ben fan! 

Trui: Disana / broek: homemade door Oma / neushoorn: Hooked For Food

Deze trui kreeg ze voor kerst van Oma en ze staat er zo goed mee. Rood is echt haar kleur. Dit is niet de meest fashionable outfit, maar wel lekker warm tijdens de koude dagen.

Wat is jou minst/meest favoriete outfit? 

X Jess

9 thoughts on “Peuter outfits <3”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.