Ik zit al een hele tijd mijn hoofd te breken over hoe ik Ellie’s speelgoed mooi kan opbergen. De Play & Go stak al even mijn ogen uit en laat het nu toeval zijn dat ik van de kinderwinkel Olijfje een exemplaar kreeg om te testen. EĆ©n van mijn favoriete winkels om binnen te springen (Shoppen dat ik daar doe.).

Play & Go

Play & go

Wat is Play & Go? Het is een handige opbergzak die je kan gebruiken als speelmat. Zijn je kinderen klaar met spelen, trek je de boel bij elkaar en zit al het speelgoed in de zak. Kan het gemakkelijker?

Wat ik het meest fantastische vind aan deze zak zijn de geweldige kleuren en designs. Neem zeker eens een kijkje op hun website voor meer kleuren. De pandazak is ook een favoriet hier.

Play & Go
Play & Go

Wij vinden hem vooral handig om mee te nemen naar de tuin , oma, het strand of het park. We zwieren de zak vol speelgoed in de bakfiets en kunnen hem gemakkelijk naar ons plekje dragen.

Play & Go

Wij geven een Play en Go opbergzak weg!

Wil je graag ook zo’n prachtige zak. Dan heb je geluk want Kinderwinkel Olijfje en Exploring Life geven een Play en Go zak weg op de facebookpagina. Wil je graag je eigen exemplaar, neem dan zeker een kijkje!

Op 2 oktober maak ik daar de winnaar bekend.

X Jess

Facebook Comments

12 thoughts on “Play & go opbergtas (+ Give-away)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!