Ellie begint meer en meer te eten, joepie! Ellie eet met ons mee en we maken zoveel mogelijk vers, maar als we iets snel willen geven of iets willen meenemen onderweg kiezen we voor Ella’s Kitchen.

Ella's kitchen
Ella's kitchen

Ella’s Kitchen

Ella’s Kitchen is opgericht door Paul, vader van Ella. Net zoals ik vindt Paul het belangrijk om gezonde snacks en maaltijden te maken. En helemaal leuk dat het in een knijpzakje zit. Momenteel help ik Ellie nog met het zakje, maar binnenkort zal ze dit zeker zelf kunnen.

Ella’s Kitchen voegt geen zout en suiker toe, en bevat geen andere toevoegingen. Ze gebruiken biologische ingrediënten en gebruiken echte fruit-en groentenpuree. Klinkt allemaal veelbelovend.

Wil je meer weten over de voedingsstoffen in de zakjes kan je altijd hier een kijkje nemen, want Elisabeth nam dat al onder de loep.

Het aanbod

Onze favorieten zijn absoluut de smoothies en puffits, maar er is zoveel meer. De gerechten hebben wij nog niet geprobeerd, want die hebben ze bij ons in Kruidvat of Colruyt niet. Binnenkort gaan we eens langs Albert Heijn, want daar is het aanbod groter.

Ella's kitchen
Ella's kitchen

Prijzen vergelijken

Nu ze meer eet en ik meer producten in huis wil halen,  wilde ik toch online wat prijzen vergelijken. Niemand wil meer betalen dan nodig, toch?

Colruyt

Ella's kitchen

Kruidvat

Ella's kitchen

Albert Heijn

Ella's kitchen

Het goedkoopste

Het is wel heel duidelijk dat Albert Heijn goedkoper is (en een groter aanbod heeft). Voor de groene smoothie is er tussen AH en Colruyt een verschil van 35 cent, toch de moeite waard om even binnen te springen als we in de buurt zijn.

Kenden jullie Ella’s Kitchen al? En zijn jullie (kinderen) er ook zo dol op?

Dit gaat natuurlijk over de winkels in België, wat betalen de Nederlandse lezers voor Ella’s Kitchen?

X Jess

(Ps: Alle foto’s komen van de website van Ella’s Kitchen, want Ellie at net alles op.)

9 gedachten over “Ella’s Kitchen | Prijzen vergelijken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.