Vandaag is Oone zeven maanden oud en dat wil zeggen dat Oone net een maand aan  het eten is. Net zoals bij Ellie vind ik het leuk om met jullie te delen hoe de start van ons Rapley avontuur ging. Ik merk dat alles met een tweede baby wat vlotter gaat en dat we er meer vertrouwen in hebben. Bij Oone volgen we meer ons gevoel en dat ligt meer bij de Rapley methode. Ze eet gewoon alles met ons mee.  (Wil je daar meer over weten, kan je dit bericht nog eens even lezen.). 

Rapley

Ik vind het moment waarop je baby zes maanden wordt echt een mijlpaal. Tot dat moment bestaan ze nog 100% uit moedermelk (of flesvoeding, want je kan ook de Rapley methode toepassen met flesvoeding). Het eerste hapje, een moment waar iedereen naar uitkeek. Ellie vroeg al weken wanneer Oone eens aardbeien mocht eten. Oone’s eerste echte hapje waren geen aardbeien maar een komkommer. Net zoals haar zus dol op komkommer.

Rapley
Rapley
Rapley
Rapley
Rapley

Ik was even vergeten hoeveel er op de grond belandt, maar het blijven zo’n leuke foto’s. Je kind zien ontdekken is zoiets leuk. <3

X Jess

4 gedachten over “Rapley | De eerste maaltijden van Oone”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.