Vorig jaar zat ik met een ieniemienie baby met schrale babywangen. Ik heb toen alles geprobeerd. Kokosolie, winterstick, lotion, babyolie, ….. Niets dat leek te helpen, het ging pas weg toen het warmer werd. Op haar voorhoofd had ze ook een plekje dat de hele winter heel droog bleef.

Om jullie de zoektocht te besparen, geef ik jullie mijn twee favoriete producten die ik vorig jaar te laat leerde kennen. Ze liggen hier al klaar voor het gure weer dat eraan komt.

Schrale babywangen

Mutsje ook weer dit jaar gemaakt door die lieve Oma.

Schrale babywangen

Weleda weer en wind balsem

Schrale babywangen

Ik gebruik de weer en windbalsem van Weleda onderweg. Deze legt een film om de wangen en beschermt tegen de koude en de wind. De balsem is zo gemaakt dat de huid nog wel kan ademen.

Het is een hele vette creme en je moet deze heel dun uitsmeren. De geur is de typische  heerlijke Weleda geur. (Kan je trouwens ook voor jezelf gebruiken.)

Weleda Sensitive gezichtscrème

Schrale babywangen

De sensitive gezichtscrème van Weleda gebruik ik thuis om extra te verzorgen. Gewoon wanneer ik eraan denk, smeer ik haar gezichtje even in met deze crème.

Dit is een standaard witte crème die intrekt als je het uitsmeert. Deze crème is parfumvrij. dus extra geschikt voor gevoelige huidjes.

We zijn bijna klaar om de winter te verwelkomen. (En ik ben absoluut geen winter persoon. Laat het maar snel terug lente zijn.)

X Jess

Te koop bij blabloom

Eén gedachte over “SOS schrale babywangen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.