Gisteren ging ik even H&M binnen  voor Ellie. Ik werd gek van de glitters en de felroze kleuren. Er is helemaal niets mis mee als het in een kleine dosis is.

Ik werd aangetrokken tot de jongensafdeling en nam daar enkele items mee. Lekker stoer en in een juiste combinatie, helemaal hip, ook voor meisjes. Ik kocht alles in een grotere maat, want de kleine maten waren uitverkocht.


  
  
X Jess

Facebook Comments

14 thoughts on “Shoppen op de jongensafdeling. ”

  1. Vind ik ook kunnen. Heb dat ook van in het begin gedaan. Er komt geen glitter in huis (oké, buiten die kerstbroek, die kon ik niet laten liggen). Heb alle Star Wars tshirts van bij de Primark meegenomen. Hingen ook allemaal bij de jongens. En ze draagt Batman tshirts en joggingbroeken. Zie daar helemaal geen graten in 🙂

  2. Super! Ik heb de trui met de giraffen ook voor onze dochter gekocht. In de winkel had ik me al moeten ‘verdedigen’ tegenover mijn schoonfamilie over het al dan niet te jongensachtig en toen ik thuis kwam, zag ik op het kasticket trui jongen staan dus twijfelde ik (weer) even. Gelukkig ben ik dus niet de enige die zo denkt. Ook hele mooie broekjes heb je gekocht. Ik zal dus nog eens terug moeten gaan denk ik. 😉

  3. Oh echt hele leuke kleerrtjes! Je hebt gelijk hoor, je hoeft echt niet per se sekse-specifieke kleding te kopen voor je baby. Doe ik ook niet, Jim draagt ook wel eens meisjeskleding 😉

  4. Nou, weet niet waar je woont want ben van de week eens bij h&m binnen gelopen hier en geen enkel leuke jongenskleding gezien. Alles was meisje meisje meisje.

    Vind die kleren die je hebt echt super schattig

  5. Balen, hier van de week de h&m binnen gelopen en niks geen leuke jongens kleding. Alleen maar meisje meisje meisje

    Vind jouw kleertjes echt super leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!