Het lijkt mij leuk om jullie af en toe te laten weten waar Ellie graag mee speelt. Misschien doe je ideeën op of weet je gewoon graag waar een baby mee speelt.

Ze heeft op dit moment 7 favoriete speeltjes. Zie die focus op de wagenketting.
(Natuurlijk gaat haar voorkeur uit naar de dingen die wij haar geven, maar toch fijn om dit bericht te schrijven.)

IMG_7635

1: Op nummer 1 staan haar handjes. Zalig om te zien hoe ze elke keer weer haar eigen handjes ontdekt. Ze zijn leuk om naar de kijken, te proeven en de grijpen. Handig is ook dat die handen ‘altijd’ bereikbaar zijn. 😉
– Gratis –

2: Haar stem. Ze heeft nu heel goed door dat ze zelf geluid kan maken. Ze kirt en gilt erop los. Soms vindt mevrouw het ook fijn om dit te doen om 4 uur morgens, maar dat vinden wij nu nog niet erg. Super schattig om naar te luisteren. Wij houden dan ook dagelijks een roddeluurtje. Zo ben ik al te weten gekomen dat er in onze tuin een eenhoorn stond. Zoiets kom je niet alle dagen tegen.
– Gratis –

3: De wagenketting van Grimm’s. Mijn favoriete merk. Over dit merk vertelde ik jullie al eens eerder, dat bericht vind je hier. Ze vindt het heerlijk om naar te kijken en te grijpen. Ze probeert ook om de ketting in haar mond te krijgen, wat perfect kan met dit merk. We nemen de ketting overal mee naartoe. Als we met de auto weg gaan, hangen we hem aan de maxi-cosi. Gaan we op bezoek naar de oma, hangen we hem daar in de box, …
– 22€ –

4: Een rammelaar van Grimm’s. Dit kregen we cadeau van een vriendin en ze vindt het geweldig. Ze kan het gemakkelijk vast houden en daardoor fijn voor haar op dit moment. Zoals alle speeltjes, brengt ze deze ook naar haar mond.
– 13€ –

5: Aapie. Het ding heeft een naam gekregen. Ervoor zeiden we altijd ’tutje’, maar het was gemakkelijker om Aapie te zeggen. Een paar dagen geleden keek ze heel gefascineerd naar Aapie. In de juiste houding kan ze het zelfs gericht vasthouden en in haar mond steken. De armen en benen van Aapie zijn ook heel leuk om op de sabbelen. Wij hebben al vaak gedacht wat we zouden doen zonder Aapie. Niet dat ze niet zonder tutje kan, maar het is troostknuffel. Hier te koop
– 19,95€ –

6: De wiebelbal van Fisher Price. Officieel heet het: Roly poly chime ball. Als ze er tegen duwt maakt het een geluid. Ze heeft nog niet helemaal door dat ze daar zelf voor zorgt, maar ze vindt het alvast fascinerend.
– Prijs onbekend, ooit tweedehands gekocht –

7: De rammelaar van Sebra. Ook deze kregen we cadeau. Tijdens mijn zwangerschap wilde ik deze kopen,maar ik had hem laten liggen op de toonbank. Hij is op dit moment wat moeilijker vast te houden, maar als het lukt maakt hij een leuk geluidje. Het gebreide deel maakt ook dat het iets gemakkelijk vast te houden is.
– 14,95€ –

X Jess

3 gedachten over “Ellie’s speelgoed (3 maanden)”

  1. Ik heb (zeker in het begin) gezweerd bij de link rings van Playgro. Man wat een handige dingen. Rap iets vasthangen aan de kinderwagen, speelgoed vasthangen aan de autostoel, ideaal om vast te grijpen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.