Elk jaar sta ik versteld hoeveel geld we allemaal samen inzamelen voor de warmste week. Ik probeer ook altijd meerdere acties te steunen, maar dit jaar wilde ik zelf mijn handen uit de mouwen steken. Dus eind vorig jaar kwam ik op het idee om iets te gaan doen met mijn cameo. Het was nog geen concreet idee, maar daar heb ik dus afgelopen maanden aan gewerkt. En nu is het heel concreet. Ik stel jullie voor aan onze #wolkjesvoorbovendewolken.

Steun VZW Boven de wolken

Maar eerst wie of wat is VZW Boven de wolken en waarom willen wij hen steunen?

Boven de wolken zorgt ervoor dat sterrenouders prachtige foto’s hebben van hun sterrenkind. Je baby verliezen is verschrikkelijk en daar komen heel veel emoties bij kijken. Maar de verhalen die ik zelf hoorde, maakte duidelijk dat de foto’s die werden getrokken zo belangrijk zijn voor het rouwproces. De fotografen die bij Boven de wolken werken zijn allemaal vrijwilligers en krijgen een onkostenvergoeding van de VZW. Daarom dat zij onze steun goed kunnen gebruiken, zodat Boven de wolken kan blijven bestaan. Zodat zij ouders kunnen blijven helpen <3.

Wil je nog weten hoe en waarom je hen kan steunen?

#wolkjesvoorbovendewolken

Dus werden de #wolkjesvoorbovendewolken geboren.

Samen met Tessa ontwierp ik een paar wolkjes met eventueel bijpassende tekst als strijkapplicatie. Voor ieder wat wils en wij staan ook altijd open voor suggesties. Voor 5€ (exl verzendkosten) kan jij zo’n wolkje kopen en de opbrengt gaat integraal naar ‘Boven de wolken’.

Steun VZW boven de wolken

Je kan deze bestellen of meer info vragen :
– Op Instagram bij : @Exploringlife , @kleinemama , @Jessxcameo
– Via mail op Wolkjesvoorbovendewolken@gmail.com

Zeg het voort!

Deel je foto’s met #wolkjesvoorbovendewolken en tag @Exploringlife of @Kleinemama zodat wij deze kunnen reposten.

Natuurlijk hoop ik dat er massaal besteld wordt, maar ook de actie delen kan heel wat betekenen. Dus vergeet het zeker niet door te vertellen aan je familie, vrienden, buren , ….

X Jess & Tessa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.