Af en toe zet ik een Belgisch merk in de kijker. We moeten onze lokale winkels, merken en zelfstandigen steunen en dat kan ik nu door ‘reclame’ te maken. Tegenwoordig is iedereen wat vies van reclame, maar ik ben het merk ook tegen gekomen door reclame bij anderen en daar heb ik geen spijt van. Timboo krijgt trouwens dubbele punten omdat ze ecologisch zijn. De producten zijn namelijk allemaal gemaakt van bamboe.

Timboo

Timboo

Bamboetextiel

Wie bamboe producten in huis heeft, weet hoe zacht bijvoorbeeld de handdoek is die we hebben. Echt heerlijk materiaal in de mooiste kleurtjes.

Doordat hij zo groot is, kan hij ook lang gebruikt worden. Momenteel gebruik ik de onze Timboo handdoek voor Ellie, want de standaard ‘baby’ handdoeken beginnen wat te klein te worden voor haar.

Ik leerde het merk voor het eerst kennen toen ik rondliep in Dreambaby. Voor mij hun meest gekende product zijn de speendoekjes. Maar zonder het te weten hadden wij Timboo al in huis. Voor de Baby Bjorn wipper hadden wij al een hoes van Timboo. Trouwens een echte aanrader om een hoes aan te schaffen, bij ons werd die zeker één keer per week mee gewassen.

timboo

Moest je nog zelf een lijstje aanleggen of een kraamcadeau zoeken, is dit een ideaal cadeautje! Neem zeker eens een kijken op hun website, want ze hebben zoveel meer dan ik hier vermeld heb.

Wist je dat bamboe 60 procent meer absorbeert dan katoen?
Ik ook niet, maar ik vind het geweldig om zo’n weetjes tegen te komen.

X Jess

Eén gedachte over “#koopbelgisch | Het ecologisch merk Timboo”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.