Moesten jullie het nog niet weten, ik kan zo verslaafd zijn aan lekkere geuren. Laat de babylijn van Rituals nu zo eentje zijn. En bonuspunten voor de zachte ingrediënten die ze gebruikt hebben. Laat mij u kennis maken met Tiny Rituals.

Tiny Rituals

Het bestaat ondertussen als even, maar zoals altijd ben ik een beetje later met zo’n ontdekkingen. En nu ik mama ben, heb ik niet meer de tijd om in mijn favoriete winkel rond te kuieren. Anders was ik deze beauties al lang tegen gekomen.

Tiny Rituals

Babyroom and linen mist

Tiny Rituals

Ik hoorde voor het eerst van Tiny Rituals van een collega. Geïntrigeerd door de geur kocht ik online als eerste de mist. Bad en douche producten hadden we nog genoeg, dus wilde ik eens iets anders.
Je kan de mist gebruiken om in de kamer te spuiten of wat ik het meeste doe, is op haar kleding spuiten. Jongens, die geur is heerlijk. En het gebeurt niet vaak, maar manlief vindt het ook een lekkere geur.

Bath oil and washing gel

Tiny Rituals

Later kreeg ik de badolie en schampoo/wasgel erbij en ondanks de vele badproducten, was ik hier niet rouwig om. De olie is goed vettig. Super goed nu haar huidje nog zo droog is door de winter. De shampoo en wasgel is heel zacht en schuimt niet heel erg. Wij gebruiken sowieso niet vaak shampoo of wasgel, dus ik denk dat we hiermee nog lang mee gaan doen. Ik durf toegeven dat ik mijn haar er ook al eens mee wastte. Het moest maar niet zo verdomd lekker ruiken. 

Tiny Rituals

De producten zijn gewoon te verkrijgen in een Rituals winkel of online. 

En moest ge verslaafd geraken aan de geur, zeg niet dat ik het niet gezegd had ;-).
X Jess.

6 gedachten over “Tiny Rituals | A smell from heaven”

  1. Dit klinkt goed. Ik heb nog geen kinderen maar koop regelmatig een flesje babyshampoo omdat ik de geur zo lekker vind. De producten van Rituals zijn sowieso favoriet hier in huis, dus deze tip onthoud ik zeker. Niet per se voor mijzelf maar ik vind dit wel een toffe tip als ik een cadeautje moet meenemen als ik op kraamvisite ga.
    Priscilla onlangs geplaatst…H&M SALE Bestelling – Black is my happy colourMy Profile

  2. Ik heb denk ik ook onder een steen gelegen want ik kende deze lijn ook niet. Maar wel goed om te weten want een vriendin van me staat op knappen en dit lijkt me een perfect cadeautje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.