Vorige zomer had Ellie al een zonnehoedje van de kleine koning. Ik hou van de vintage look en de fijne afwerking. Ik was er zo tevreden van, dat ik dit jaar hetzelfde hoedje wou. Maar dan natuurlijk een maatje groter. Helaas zal dit de laatste zomer zijn dat ze in zo’n hoedje past.

Vintage Zonnehoedje

Ik koos dit jaar voor een wit/creme kleurig hoedje, met aan de andere kant mooie bloemetjes. Op Instagram zijn ze het erover eens dat de bloemetjeskant de mooiste is. Ik vind ze allebei heel mooi. Gemakkelijk te combineren ook op die manier.

zonnehoedje
zonnehoedje

Waarom een zonnehoedje?

Een hoedje is gewoon een hele gemakkelijke manier om te voorkomen dat je baby of peuter een zonneslag krijgt. Ze kruipen, stappen of rennen heel de tijd rond. Het is niet altijd gemakkelijk om ze in de schaduw te houden. De zon schijnt natuurlijk recht op hun hoofdje, zeker als ze nog niet veel haar hebben, en hun hoofd insmeren gaat niet echt.

De meeste hoedjes hebben een ‘kapje’ vooraan, dat zorgt er ook voor dat het gezichtje niet in de zon komt en houdt het felle zonlicht tegen. Haar gezichtje smeer ik wel altijd in!

X Jess

Welke kant van het hoedje heeft jou voorkeur?

8 gedachten over “Zomerklaar | Een zonnehoedje voor een baby of peuter”

  1. Ik vind beide kanten mooi. Afhankelijk van de rest van haar outfit kiezen voor neutraal of bloempjes. Ik heb hier een zonnehoedje van HEMA klaarliggen.

  2. Hallo Jessica, ik ben ook gek op deze Bonnets! Ik maak ze nu in verschillende maten, ik schrijf er over in mijn laatste twee blog berichten. “De Gelukkige Naaister ” Groetjes Marie Bartels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.